FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLURI

Evaluare suspectă a mărcii Steaua: cum s-a ajuns de la 2 milioane de euro la 57 în mai puțin de un an!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2016 01:01

Apar noi semne de întrebare în privinţa felului în care s-a realizat evaluarea mărcii Steaua.

Gazeta Sporturilor dezvăluie astăzi că în urmă cu mai puțin de un an marca Steaua era cotată oficial la "minimum 2 milioane"!

Articolul integral din ziar prezintă și criteriile după care s-a făcut evaluarea și abordează o altă necunoscută din scandalul Steaua-MApN: cine va stabili prejudiciul solicitat de Armată?

Ediția tipărită e din zor la chioșcuri și poate fi citită deja pe platforma digitală - AICI!


Tot exclusiv print azi în ziar:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
vasglo
vasglo  •  23 Martie 2016, 15:53
Postat de John Hunt pe 23 Martie 2016, 11:21

Pe bune, ma? E surprinzator ca una dintre cele mai cunoscute marci din Romania face 57 de milioane de euro dar nu va ridica semne de intrebare deloc felul in care becali, cu o echipa infiintata in 2003, a reusit sa fure locul si numele Stelei in liga 1? Cat a costat, ma, "privatizarea" asta a Stelei? Cat a primit statul roman pentru ca Becali sa se poata imbogati de pe urma uneia dintre cele mai importante marci din Romania?

Alo, domnu', nu Becali a furat Steaua, generalii i-au dat-o!..-:)

grandetorito
grandetorito  •  23 Martie 2016, 15:50

Hai cu adevarul! Becali o sa cumpere marca Steaua definitiv si se termina cu CSA-ul si cu pretentiile lor nesimtite la sectia de fotbal.

1699719646942117
Dorel Ormenisan  •  23 Martie 2016, 15:26

Stau cu mana antinsa la Becali.Armata(CSA) n-a facut nici un demers(studiu de fezabilitate) pentru renovarea stadionului pe cand Dinamo si Rapid demareaza constructia stadioanelor.Cei de la armata in afara de a face rau si a distruge nu sant capabili de nimic.Sa ia exemplu de la M.I. si M.T. care isi ajuta echipele si fac lucruri constructive.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează