FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Exclus din cauza unei femei » Enache ”săpat” de MM, după ce și-ar fi înșelat soția și iubita cu amanta managerului!

Articol de GSP - Publicat joi, 14 septembrie 2017 18:55

Gabi Enache, 27 de ani, continuă să își facă viața grea la FCSB. După ce a amenințat un ziarist și a intrat în conflict verbal cu suporterii, mijlocașul a fost exclus din lot înaintea meciului cu Viktoria Plzen din Europa League.

Cancan susține că tot scandalul nu ar fi pornit de la evoluțiile slabe ale jucătorului sau de la nemulțumirile acestuia după ce a ajuns rezerva lui Romario Benzar. Se pare că Enache ar fi avut o aventură cu amanta lui Mihai Stoica, managerul FCSB. Asta deși divorțul de soția sa Mădălina nu a fost finalizat, iar Lena, iubita sa oficială, este gravidă.

Relația ar fi început în urmă cu aproximativ două luni, însă Cancan susține că managerul a aflat abia în această săptămână, când amanta i-ar fi recunoscut că a avut o relație cu unul dintre jucătorii săi. Nervos, MM a decis să îl pedepsească pe Enache și i-ar fi determinat pe antrenorul Nicolae Dică și pe patronul Gigi Becali să îl excludă din lot pe mijlocaș.

Gigi Becali a dezvăluit miercuri seară că a discutat cu Enache și că mijlocașul urmează să fie reprimit la prima echipă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
capca1
capca1  •  15 Septembrie 2017, 11:19

Băi, *** așa slab ai ajuns MM-ule, să te înșele amanta ???!!! :D

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

864858153672602
Branitescu Ionut  •  15 Septembrie 2017, 04:09

Mare crai Prostache Enache!!!!

896192067117678
Nello Milano  •  15 Septembrie 2017, 02:02
Postat de Mircea Truta pe 14 Septembrie 2017, 21:48

Pai nu i-au ramas amantele in puscarie?

CUMETRE AIA ERAU AMANTII LA PANDADO NU AMANTELE ! DACA NU STIAI O AFLI ACUM : IDOLUL TAU MIMISOR E PE...INVERS . !!!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează