FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

EXCLUSIV 3 lovituri devastatoare primite de Gigi Becali » FCSB ar putea pierde orice șansă la titlu!

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2018 13:46

Dan Petrescu a făcut exact mutările de care se teme Gigi Becali: George Țucudean, Alex Ioniță și Valentin Costache, pentru a-și întări atacul, singurul compartiment care era inferior FCSB-ului. 

"Eu mai am dubii legate de titlu doar din cauza lui Dan Petrescu", afirmă Gigi Becali. Argumentele patronului Stelei: "Fiindcă e el la CFR și știe ce să facă, rezolvă imediat o problemă și-și repară echipa. E bun, n-am ce zice".

E și-o recunoaștere a faptului că "Bursucul", lider la zi în Liga 1, cu două puncte în fața lui Dică, a făcut deocamdată achiziții mai bune decât el în acest mercato. Sau altfel spus, "și-a reparat echipa".

A plusat unde-l durea

Cu zece goluri mai puțin marcate decât FCSB în cele 22 de etape scurse până acum din campionat, 35 față de 45, depășit la acest capitol inclusiv de Craiova, prima grijă a lui Dan Petrescu a fost să-și întărească ofensiva.

Și-a achiziționat trei guri de foc: "vârful" George Țucudean, golgeterul campioanei Viitorul, Alexandru Ioniță II, golgeterul Astrei din postura de aripă, și Valentin Costache, un mijlocaș ofensiv care era văzut drept viitorul lui Dinamo.

O amenințare teribilă

Au costat mult, 2,2 milioane de euro, dar își merită banii. Individual, nu e niciunul peste stelistul Gnohere, golgeterul Ligii 1, cu 12 reușite. Însă împreună reprezintă o amenințare teribilă pentru bucureșteni. Au înscris până acum 24 de goluri, bifând și 10 assisturi. Multe decisive, de pe urma cărora fostele lor echipe au obținut per total 34 de puncte!


Click pe imagine pentru zoom!

Țucudean îi mulțumește lui Hagi

2017-2018 e până acum cea mai reușită stagiune a lui George Țucudean în Liga 1. În toate competițiile sezonului, 29 de meciuri în total, are 16 reușite și 3 assisturi. În medie, 0,55 goluri pe partidă.

Mult peste ceea ce arătase la Dinamo (0,25) sau Steaua (0,23), ceea ce spune mult despre maturitatea în joc la care a ajuns atacantul de 26 de ani. Pentru asta, el îi mulțumește în primul rând lui Hagi:

"Mi-a schimbat mentalitatea. Mă bucur că a apărut în viața mea și am reușit să învăț foarte multe într-un timp foarte scurt. Deocamdată este bine, sper să o țin tot așa", a declarat Țucudean. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (96)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  22 Ianuarie 2018, 12:08
Postat de vasglo pe 22 Ianuarie 2018, 10:48

Altul care aiureaza! Prin ce miracol o echipa de fotbal aparuta in anul 2017 si inscrisa in acelasi an in competitia sportiva din Liga a 4-a de amatori judeteana din Romania este castigatoarea Cupei Campionilor Europeni din 1986??! Numai niste minti infierbantate de frustrati si hateri pot emite astfel de judecati...-:)

Se pare ca loviturile devastatoare adresate lui Becali i-au atins pe cei terorizati de initialele FCSB (adica Steaua, desigur...).

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  22 Ianuarie 2018, 12:06
Postat de pacionel_fc_fcsb pe 22 Ianuarie 2018, 09:12

Du.te mă la salon și tatueaza.ti stema FC FîCîSîBî. Și scrie.ti si Pacionel pe braț, doar urmează să fie idolul vostru.

Du-te, ma, la scoala!

vasglo
vasglo  •  22 Ianuarie 2018, 10:48
Postat de magic4ever pe 22 Ianuarie 2018, 10:29

FCSB NU ESTE STEAUA BUCURESTI! CFR Cluj joaca cu Fcsb in liga 1, Steaua Bucuresti care a castigat Liga Campionilor este in liga 4!!! Nu conteaza absolut posesia, fotbalul se joaca pe goluri!

Altul care aiureaza! Prin ce miracol o echipa de fotbal aparuta in anul 2017 si inscrisa in acelasi an in competitia sportiva din Liga a 4-a de amatori judeteana din Romania este castigatoarea Cupei Campionilor Europeni din 1986??! Numai niste minti infierbantate de frustrati si hateri pot emite astfel de judecati...-:)

Vezi toate comentariile (96)
Comentează
Close