FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV A căzut definitiv! Budescu nu mai merge la Umm Salal » Arabii au luat alt jucător!

Articol de - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 11:20

Transferul lui Constantin Budescu la Umm Salal a picat definitiv. Pretențiile exagerate ale românului n-au fost pe placul arabilor care s-au reorientat.

Umm Salal s-a înțeles Mounir El Hamdaoui, atacant marocan de 31 de ani de la AZ Alkmaar. Acest transfer blochează astfel orice șansă a lui Budescu de a mai ajunge în Qatar.

Budescu a anunțat ieri că în proporție de 95% va semna cu Umm Salal, însă mutarea nu mai este acum de actualitate. Este al doilea transfer pe care Budescu îl ratează la arabi. 

Astfel Steaua poate reveni pe pista celor doi jucători de la Astra: Budescu și Enache. Pentru cei doi Gigi Becali a oferit 1,9 milioane de euro, sumă pe care cel mai probabil Astra o va accepta în cele din urmă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (51)
eshayk
eshayk  •  24 Ianuarie 2016, 21:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

benise
benise  •  24 Ianuarie 2016, 14:11

Arlauskis nu mai are ce să caute la Steaua!A fost mizerabil !

bakunin
bakunin  •  24 Ianuarie 2016, 13:55
Postat de sibelius pe 24 Ianuarie 2016, 13:53

De ce sa-l mai ia ciobandante pe Budescu? Kharja si Timo sunt suficienti. Enache, da. Dar singur sau la pachet cu alt jucator. Lung jr. de exemplu.

Mai avem nevoie doar de un fundas central (cel putin la nivelul lui Varela) si un fundas dreapta. Bonus ar fi un portar de super-clasa, gen Arlauskis, pt Liga Campionilor

Vezi toate comentariile (51)
Comentează