FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV A tras prea tare la antrenamente! Staff-ul lui Dinamo l-a oprit şi l-a trimis acasă: "Doctorul mi-a zis că e suficient"

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 13:57

Costi Nica, fundaşul dreapta revenit la începutul lunii la Dinamo,  a exagerat cu pregătirea fizică și a fost oprit de staff-ul medical al ”câinilor” pentru a nu se accidenta

Costi Nica, 24 de ani, împrumutat un an de la Atalanta, vrea cu orice preț să revină în prim-plan la Dinamo, iar pentru asta se antrenează din greu în speranța că va fi din nou titular la echipa la care și-a făcut un nume.

Conform surselor Gazetei, fundașul dreapta a exagerat cu pregătirea fizică și nu s-a simțit bine, doctorul echipei scoțându-l din antrenament. Dinamovistul a detaliat situația sa pentru GSP: "N-am nimic, sunt bine! Am exagerat cu antrenamentele pentru că mi-am dorit foarte mult să joc împotriva Stelei, iar eu sunt puțin în urmă din punct de vedere fizic. Când m-a văzut doctorul cât de tare trag, mi-a zis să mă opresc, că îmi ajunge pentru ziua aia, pentru a nu risca o accidentare.

Sunt sănătos sută la sută și am chiar două vizite medicale făcute. Prima în Italia, iar a doua în România, pentru că nu au considerat-o valabilă pe cea din Italia. Am să o iau treptat acum pentru a ajunge la efort maximal, să mă acomodez ușor, ușor".

"Am pierdut pregătirea în Italia pentru că eram în discuții cu Dinamo și nu am prins nici cantonamentul cu "câinii", așa că trag din greu să ajung la parametrii fizici optimi în cel mai scurt timp" Constantin Nica, fundaș Dinamo

22 de meciuria jucat all-time în Liga 1, toate pentru Dinamo

Dinamo va juca azi, de la ora 16:30, contra Chiajnei, într-o partidă restanţă din etapa a 11-a, iar Costi Nica este incert.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
gicab
gicab  •  27 Septembrie 2017, 15:00

Curioasa chestie... vara trecută nu putea trage de fiare

bakunin
bakunin  •  27 Septembrie 2017, 14:27
Postat de neputintafalit pe 27 Septembrie 2017, 14:17

De foame.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

neputintafalit
neputintafalit  •  27 Septembrie 2017, 14:17

De foame.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează