FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA

EXCLUSIV ACS Poli s-a înțeles cu noul antrenor, deși inițial acesta a refuzat oferta » Detaliile contractului

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 martie 2016 11:44

După ce s-a despărțit de Florin Marin, ACS Poli și-a găsit antrenor pentru finalul acestui sezon.

Potrivit informațiilor GSP.RO, Petre Grigoraș a acceptat oferta venită de la timișoreni, deși în primă fază refuzase categoric.

Contracul dintre cele două părți va expira la vară, dar dacă antrenorul va reuși să salveze echipa de la retrogradare, atunci înțelegerea va fi prelungită pe încă doi ani. În plus, cei de la ACS Poli au acceptat să plătească mai multe salarii restante către jucători, așa cum a cerut Grigoraș.

În vârstă de 51 de ani, Petre Grigoraș are 346 jocuri în Liga 1, 133 de victorii, 132 de înfrângeri și 81 de egaluri. Ultima echipă antrenată de Grigoraș a fost ASA Tg. Mureș, unde a rezistat doar două etape, fiind demis după un conflict cu jucătorii.

"N-am cerut decât un salariu decent pentru nivelul actual al Ligii 1 și condiții decente pentru echipă. Nu mi s-a oferit nici o garanție, așa că am refuzat, nu mă mai pot arunca aiurea într-un proiect, după tot ce am pățit la ASA" PetreGrigoraș, pentru Gazeta Sporturilor, pe 23 martie

În prezent, ACS Poli este pe locul 7 în play-out, cu 15 puncte acumulate, la un punct de locul care asigură rămânerea în Liga 1.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
983732924972315
Soos Vilmos  •  25 Martie 2016, 17:40
Postat de polistul68 pe 25 Martie 2016, 14:21

Daca te-ai uita mai atent, ai vedea ca lotul nu e de retrogradare....faptul ca s-a gresit individual cind nu trebuia, ca de multe ori tactica a fost falimentara...e latceva.

Pentru anne , cel ( cea )ramas ( a ) in anul 1970 : daca este adevarat ca ar inseamna arad, atunci putem vorbi de slujba de pomenire pentru echipa din Salonta, Covaci ( sat din timis) si in final uta. Daca nu, atunci putem vorbi de inca un *** ce posteaza pe site.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  25 Martie 2016, 16:33

Lotul nu e de retrogradare,trebuie un cap limpede pe banca, in primul rand ,si Grigoras poate fi, si unul in teren ,care e un pic mai greu ,dar poate Grig-il gaseste .Succes Grig.si bine ai venit pe malurile Begai ,pt. ca succesul tau e si al nostru. Astfel ai ocazia sa te revansezi pt. insuccesele din ultima vreme ,pt. ca viata de antrenor este uneori la fel ca a unui fotbalist sau chiar a unei echipe ,cu perioade de suisuri dar si cu coborasuri . Important e sa-ti amintesti de indemnul olimpic: "ai castigat continua,ai pierdut continua"

polistul68
polistul68  •  25 Martie 2016, 14:21
Postat de anne1970_ar pe 25 Martie 2016, 13:34

Lotul e de retrogradare, primarul la fel. Care e problema? Aaa, sa mai aduca un antrenor sa-si ia banii pentru slujba de pomenire a clubului .

Daca te-ai uita mai atent, ai vedea ca lotul nu e de retrogradare....faptul ca s-a gresit individual cind nu trebuia, ca de multe ori tactica a fost falimentara...e latceva.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează