FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV Acuze fără precedent din vestiarul Astrei la adresa lui Şumudică: "E pe mînă cu Niculae! Îşi bate joc de noi. A făcut pe bolnavul! Ne-a umilit şi ne-a minţit!"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2016 16:02

Problemele financiare de la Astra i-au făcut pe jucătorii de la Giurgiu să aducă tot felul de acuze la adresa lui Marius Şumudică. Fotbaliștii spun că tehnicianul a complotat cu patronul Ioan Niculae.

Mai mulţi jucători, sub protecţia anonimatului, au făcut dezvăluiri pentru GSP.RO despre probleme din vestiarul Astrei.

"Nimeni nu mai crede ce ne spune Şumudică! Pînă să intre campionatul în pauză, de luni pînă joi îi înjura pe Niculae şi pe Buduru în vestiar că sînt nişte nemernici, iar de vineri se ruga de noi să jucăm la potenţial maxim, să cîştigăm meciul pe care-l aveam de disputat.

Ne minte de trei luni că o să ne primim banii la zi, abia ne-au virat jumătate! Ne-a obligat împreună cu Dani Coman să fim de acord să amînăm plata salariilor pentru fair-play-ul financiar şi-am plecat fără nici un leu în vacanţă! Şumudică e clar pe mînă cu Niculae şi ne umileşte în fiecare zi! Se dă prietenul nostru, face declaraţii pe la televizor că sîntem extraordinari, dar nu ne ajută cu nimic", au dezvăluit jucătorii.

"Nu spun că sîntem într-o situaţie foarte bună din punct de vedere financiar, dar nici dezastruoasă! Avem un patron care e mult prea puternic ca această echipă să moară! Avem puterea să ducem la bun sfîrşit acest campionat"
Dani Coman, preşedinte Astra

Fotbaliştii Astrei au mai dezvăluit şi o discuţie avută cu Şumudică imediat după revenirea echipei din vacanţă: "Ne-a sunat înainte de reunire pe fiecare în parte şi ne-a promis că pînă pe 11 februarie o să ne luăm toţi bani restanţi, că a vorbit cu patronul ! Aşa ne minte din octombrie, ne umileşte la propriu!

Ne-au îmbîrligat împreună cu Dani Coman să semnăm hîriile alea pentru UEFA doar ca să le fie lor bine. Profită de noi în fiecare zi, ne mint în faţă, apoi totul se rezolvă în familie! Şumudică vorbeşte mai mult cu nevasta patronului decît o face cu noi! E o vrăjeală ce se întîmplă la clubul ăsta! Vrem să nu mai fim umiliţi!".

"Tot circul de la Astra e făcut cu complicitatea lui Şumudică. A făcut pe bolnavul şi s-a dus la Spitalul Militar şi el n-avea nimic, s-a dus a stat jumătate de oră şi-a plecat acasă! Păi, dacă îi era rău cum pleca să stea singur închis în casă?!"
jucător Astra

LOTUL ASTREI PREZENT LA REUNIRE

 

Portari: Gavrilaş, Boşneag
Fundaşi: Queiros, Al. Stan, R. Alves, J. Morais, Geraldo, Oros, F. Ioniţă
Mijlocaşi: Dandea, Lovin, Boubacar, G. Enache, De Amorim, Al. Ioniţă, Răileanu, R. Moise, V. Gheorghe
Atacanţi: Budescu, Alibec, D. Niculae, Florea, I. Roşu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (145)
khal_37
khal_37  •  12 Ianuarie 2016, 01:46
Postat de Serban Mitrica pe 12 Ianuarie 2016, 00:02

Ce manipulare ***! Ati intrat in panica si nu stiti ce sa mai faceti sa destabilizati Astra! Ce mizerie de articol, parca sunteti Gszeta ***, redactor Sef anaprodanmanelizam!

Ca de obicei, un fan fc black azuga.ru care ne demonstreaza ca degeaba mergi la Strasbourg sau Roma...tot un phrost ramai, cocalar, mitic, incult si dobitoc. Spune-ne te rog cum ,,frumoasa''' galerie a *** a huiduit recent imnul Romaniei la un meci de baschet....pacat de copii aia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  12 Ianuarie 2016, 01:33

Un cocalar mitic...prost, incult si dobitoc, la fel ca toti cei care-l apara.

1149105658448071
Serban Mitrica  •  12 Ianuarie 2016, 00:02

Ce manipulare ***! Ati intrat in panica si nu stiti ce sa mai faceti sa destabilizati Astra! Ce mizerie de articol, parca sunteti Gszeta ***, redactor Sef anaprodanmanelizam!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (145)
Comentează