FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Adevăratul motiv al gestului făcut de "Rici" Grigore după primul său gol în Liga 1! Două nume grele luate la țintă

Captura TV Digi Sport
Captura TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 24 mai 2018 20:02

Ricardo Grigore a înscris contra Voluntariului (2-0) primul său gol în Liga 1. Puștiul de 19 ani a devenit un om important în primul 11 al "câinilor", de fapt, e folosit în paralel la echipa mare a roș-albilor și la cea a juniorilor A care va lupta pentru event, în finala Cupei contra FCSB, duminică, și pentru un nou titlu de campion, pe 2 iunie, contra Viitorului.

După ce a marcat, gol cu capul după un corner, Rici a făcut un semn sugestiv ca și cum ar închide gura cuiva. Puștiul a evitat să precizeze cui, "mai multor oameni ce-au încercat să-mi pună bețe în roate", dar surse din cadrul clubului spun că printre cei cărora le era adresat semnul este chiar Adrian Mutu!

Ex-directorul general al "câinilor", antrenorul de acum al Voluntariului. Plus Vasile Miriuță, fostul antrenor al roș-albilor. "Au fost mai mulți la club, în ultimii ani, care n-au crezut în copiii dinamoviști, nu-i băgau în seamă în perspectiva primei formații, iar printre ei și Mutu, și Miriuță", au declarat oficialii grupării.
Fotbalistul a prins 4 meciuri la prima echipă a roș-albilor și are curaj, comentând pentru GSP:

  • "Îmi plac mai mulți fundași centrali celebri, precum Sergio Ramos și Thiago Silva, mă inspir de la ei"
  • "Nu-mi place să mă laud, îi las pe alții să spună dacă am calități. Știu că mai trebuie să muncesc, printre altele, adică la forță. Trebuie să devin tot mai puternic pe pregătire fizică. În România e diferență mare față de restul Europei, dacă vreau să devin cineva în fotbal, și vreau asta din tot sufletul, trebuie să mai pun forță fizică pe mine"
  • "M-am dedicat fotbalului, de aceea am lăsat școala în plan secund, cu toate că încerc să țin pasul și acolo. Sunt elev în clasa a XI-a la Liceul "Sfântul Pantelimon"".
  • "Sper să nu-l dezamăgesc pe Mister în continuare, îi mulțumesc domnului Florin Bratu că are încredere în mine și-n ceilalți copii". 

Ricardo Grigore a crescut de la 8 ani la clubul din Ștefan cel Mare, iar anul trecut a câștigat titlul cu juniorii A sub comanda lui Florin Bratu.

"Cam știu cui i-a făcut Ricardo semn! De-a lungul timpului s-au perindat tot felul de conducători și de antrenori pe aici care n-au dat importanță acestor tineri, ba dimpotrivă, le-au minimalizat din merite și din valoarea lor individuală" Gabriel Răduță, șeful Academiei dinamoviste

"Bun și play-out-ul la ceva"

Dinamo a început meciul cu Voluntari (2-0) cu 5 fotbaliști titulari Under 21, folosind 8 jucători crescuți în propriul centru de juniori ai clubului. Al 9-lea, Ion Gheorghe, n-a putut juca întrucât a dat BAC-ul în ziua partidei. "A fost bun și play-out-ul la ceva!

Sunt de la 8-9 ani la Dinamo, joacă cu dezinvoltură, au crescut sub presiune. Ei știu că doar locul 1 contează, locul 2 e dramă. Normal, sunt atrași și de rețelele de socializare, dar sper, cred, că fotbalul e totuși marea iubire a lor.

Florin Bratu și Laurențiu Diniță i-au crescut și-i cresc bine. Bratone e un dresor, care n-a ars etapele, se văd acum rezultatele", a spus Gabriel Răduță, șeful centrului de juniori, pentru GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
radumatei
radumatei  •  25 Mai 2018, 08:50

Total de acord cu dvs., fair-play-ul ar trebui sa faca parte din educatia de baza a oricarui sportiv. @Gazeta, poate compensati voi, jurnalistii, aceste lipsuri ale jucatorilor si antrenorilor (ca sa nu mai amintesc de suporteri!) si lucrati un pic la cresterea nivelului de fair-play al competitiilor sportive. E doar o sugestie.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  25 Mai 2018, 06:11

Daca a ajuns si un imberb sa faca astfel de gesturi "neelegante", atunci inseamna ca FRF si LPF nu sunt in stare sa introneze un spirit de competitie fair play cel putin la Liga 1 care, televizata fiind, orice gest este prins de camerele de luat vederi. Primul care trebuia sa ia atitudine era chiar antrenorul sau, Bratu.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  24 Mai 2018, 22:54
Postat de lobbyone pe 24 Mai 2018, 20:38

Ai de capul meu asta la 19 ani e in clasa a11-a....

tot face 3 sferturi din trolii care intra aici pe gsp, in frunte cu bibirica si randoom.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează