FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

EXCLUSIV Adi Mutu a început războiul! Replică pentru MM și FCSB: "Nu vă mai plângeți!"

Articol de - Publicat luni, 01 mai 2017 14:24

Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo, a reacționat după conferința de presă a celor de la FCSB, în care Mihai Stoica a criticat arbitrajele și erorile împotriva echipei roș-albastre.

Acesta a făcut referire la faultul în careu făcut asupra lui Patrick Petre, în minutul 83 al meciului din tur, câștigat de FCSB cu 2-1.

"Am văzut că ei fac conferințe speciale ca să se plângă de arbitraj. Dacă arbitrul nu greșea în favoarea lor, la meciul din tur, ei nu mai erau acum la distanța la care sunt față de noi. (n.r. 5 puncte). Noi am fi avut un punct în plus, iar ei 2 puncte în minus", a spus Mutu pentru GSP.RO.

Oficialul dinamovist a continuat și mai tăios.

"Ca urmare a presiunilor puse pe arbitraj, FCSB are acum un avantaj asupra noastră. Să nu se mai plângă atât. Strategia lor le-a adus câștig până acum. Dar Hațegan nu este de ieri în fotbal și nu merg astfel de presiuni.

A zis bine Danciu la conferința de presă de ieri, când a spus că Dinamo este cea mai dezavantajată echipă. Dar noi nu am vrut să punem nicio presiune pe arbitraj. Am militat pentru arbitraje echidistante.

 Îmi doresc din tot sufletul să nu fie nicio greșeală diseară, în favoarea niciunei echipe. Să câștige echipa mai bună, care sigur este doar Dinamo București", a adăugat "Briliantul".

  • Dinamo - FCSB se joacă de la ora 20:30. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  01 Mai 2017, 19:16

mutuleeeeeeeeeee,fara arbitraje favorabile si jocul corect al stelei la medias,fcdb nu era nici macar in playoff,daca vorbim de meciul direct 2-1 pt steaua din tur playoff,arbitru ne a dezavantajat tot pe noi,la 1-0 trebuia rosu pt fcdb,si era scoru mult mai mare,nu se mai ajungea atata la acea faza incriminata de niste prosti,care nu stiu ca am dominat aproape toate meciurile si cand au fost neinfranti dbistii in cele 10 meciuri,doar doua,in cupa ligii,cand nu si au mai dat interesul maxim au fost bune pt dbisti,in rest zero

bebe21
bebe21  •  01 Mai 2017, 19:04
Postat de observator_federal pe 01 Mai 2017, 18:26

Probabil pentru ca Ministerul de Interne nu a putut face schimburi (paguboase) cu terenuri - asa cum a facut MAPN "infiltrat" de diversi politruci si hrebenciuci - in zone de mare interes edilitar, cu latifundiari de cascaval experti in fotbal... Simplu, nu?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danut1971
danut1971  •  01 Mai 2017, 19:02

felicitari mutu mimisor ar trebui sa taca in legatura cu arbitrajele! ciocul mic mimisor

Vezi toate comentariile (41)
Comentează