FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Adrian Năstase confirmă dezvăluirile GSP: "Da, vreau să mă implic la Dinamo!"

Năstase nu s-a ferit niciodată să-și arate simpatia pentru culorile roș-albe // FOTO: Gazeta Sporturilor
Năstase nu s-a ferit niciodată să-și arate simpatia pentru culorile roș-albe // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 29 martie 2018 09:00

Fostul premier Adrian Năstase se implică în ONG-ul fanilor ce doresc preluarea acțiunilor și l-a contactat deja pe Cornel Dinu. 

Lovitură incredibilă dată de ONG-ul suporterilor care vor să ia Dinamo de la Negoiță. Așa cum GSP.ro a anunțat în exclusivitate încă de marți seara, Adrian Năstase, 67 de ani, se alătură proiectului condus de Cornel Dinu.

Reporterii Gazetei l-au contactat pe fostul prim-ministru, care a detaliat scurt: "I-am transmis domnului Dinu dorința mea de a participa la un proiect de revigorare a clubului Dinamo".

Intră și stadionul în afacere?

Conform surselor ziarului, Năstase va fi membru fondator în ONG-ul care se formează, alături de Cornel Dinu, de Ioan Andone și de Marius Niculae. Fostul lider politic s-a întâlnit deja cu membrii mișcării pentru a studia statutul ONG-ului și le-a confirmat participarea sa totală, fiind mulțumit de cele văzute.

Năstase este cel care, în calitate de prim-ministru, i-a acordat în 2002 lui Nicolae Badea dreptul de a fi administrator al bazei și stadionului Dinamo pe perioadă nedeterminată și a fost membru fondator și în asociația înființată în 1994 și preluată de Badea în 1999.

Deținând controlul asupra arenei din Ștefan cel Mare, șeful de la Computerland a negociat cu Ministerul de Interne de pe o poziție de forță, iar într-un final, construcția noii arene a fost regândită pe locul actualului velodrom din Ștefan cel Mare.

Acum, fostul premier ar putea fi o piesă importantă în discuțiile cu Badea pentru predarea stadionului.

500 de zile
a petrecut Năstase în închisoare, pentru dosarele "Zambaccian" și "Trofeul Calității". La acestea s-au adăugat 105 zile considerate executate ca urmare a muncii prestate, respectiv elaborarea unor lucrări ştiinţifice

"Vom avea o discuție în acest sens și cu Ion Țiriac, care simpatizează Dinamo, iar la finalul anilor '90 chiar a vrut să preia clubul. N-am vorbit deocamdată, dar vom avea în viitorul apropiat o discuție cu domnul Țiriac. Pașii adevărați au pornit deja"
Cornel Dinu

Urmează Lucescu?

Dinu l-a contactat și pe Mircea Lucescu pentru a se alătura proiectului, iar actualul selecționer al Turciei a confirmat interesul:

"Am vorbit cu Cornel și mi se pare o idee interesantă. Eu sunt curios să știu ce intră în cele 5 milioane de euro. Intră palmaresul clubului? Intră lotul de jucători? Terenul central, terenul de antrenament? Văd că Badea și Negoiță nu ajung la o înțelegere privind construcția noului stadion și e mare păcat pentru toți dinamoviștii și pentru tot sportul românesc", a spus Il Luce pentru Fanatik.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
mvradulescu
mvradulescu  •  30 Martie 2018, 16:42

Oameni buni, în loc să căutați o soluție viabilă pentru salvarea unei echipe cu performanțe în palmares, ați câmit-o către politică, de parcă actualul patronat nu ar fi cu ochii la geamurile aceleiași formații politice, către care s-a orientat și urmașii rapidiștilor. Eu mă intreb cum văd suporterii această conducere colectivă, deoarece 5 mil. euro e prețul de vânzare (pe care presupun că elanul inițial o va rezolva), dar participarea la viitoarea ediție cu speranța de a reuși participarea în competițiile europene, va presupune sume cel puțin egale, dacă nu mai mari, ce s-ar resimți în bunul trai al cotizanților și ar da nevestelor multiple motive de scandal. Eu vă doresc succes, dar pentru asta nu ar strica să „faceți ochi dulci” d-lui Țiriac și altor personalități care au știut să pună ban peste ban ca să facă puișori ... Oricum, va trebui să stați cu ochii larg deschiși, ca să nu pățiți ca Steaua, unde patronul-profitor a investit bani serioși și acum crede că are dreptul să se poarte tiranic în club, ca pe moșia personală !

109684413202521
Cornel Brincoveanu  •  30 Martie 2018, 05:43

S-a hotarat! Clubul bolșevic trebuie lichidat ! Și in loc de stadion, doua moluri : unul olandez și unul austriac în centrul capitalei! In fond, nu - i rău ! Ce a făcut bun pt. Romania aceasta fantoșă securista? Numai aranjamente și falsificări de ierarhii sportive... Nu te va regreta nimeni, club adus pe senile de la MASKVA !!!

zecs93
zecs93  •  30 Martie 2018, 00:48

Pe langa ca un ONG facut de suporteri nu poate sa sustina financiar un club de talia si renumele lui Dinamo, al 2 motiv pentru care nu vreau treaba asta este acest vierme pe nume Nastase, dupa ce ia dat stadionu jeggului ala de badea acum are tupeu sa zica ca vine la noi actionar ?? De asta nu vreau treaba asta, cea mai buna solutie in prezent sunt accei afaceristi din orient care au afaceri in anglia, o sa vedeti sapt urmatoare ca vin la bucuresti ( din surse sigure) !!! aia au relatii si sunt foarte potenti financiar !!!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează