FOTBAL  »  Superliga  »  SALARIU

EXCLUSIV Am aflat salariul lui Nicolae Dică la FCSB! Ia de 11 ori mai mult decât la Pitești + cât va lua Tănase

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 mai 2017 13:42

Nicolae Dică beneficiază de cea mai spectaculoasă creștere salarială din fotbalul românesc: de la 700 E la Pitești trece la FCSB cu un venit de 8.000 E lunar.

De 11 ori mai mult! Dică avea 3.000 de lei net pe lună la gruparea din Trivale, una al cărei buget este asigurat de primărie.

Afacerea e bună și pentru el, și pentru FCSB, și pentru CSM. Măcar din punct de vedere economic. Antrenorul capătă un salariu mult mai mare dintr-odată, fără să mai parcurgă etape intermediare, iar Gigi îi plătește oricum mai puțin decât consuma cu Reghecampf, pe care l-a lăsat să plece la arabi.

Laurențiu avea 30.000 de euro lunar, cel mai mare venit din campionat, așa că Becali economisește 22.000 de euro în fiecare lună grație schimbării de pe bancă.

Sau 20.000 de euro, dacă îl luăm în calcul și pe antrenorul principal din acte, Viorel Tănase. Ex-căpitanul Oțelului a fost angajat cu 2.000 de euro pentru că deține licența Pro, pe care n-o are Dică. 

Detalii despre acest subiect poți afla din ediția tipărită sau cea digitală a Gazetei Sporturilor!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
martinpen
martinpen  •  20 Mai 2017, 20:33

Nu ati aflat nimic, Dica are 10.000 plus bonusurile de CL si UEL pe care clubul va face orice sa nu le plateasca...

jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  20 Mai 2017, 16:01
Postat de ando89 pe 20 Mai 2017, 14:57

Felicitări, nu cred că mai există telefonistă în România cu așa un salariu:))

Un pas mare pentru Dica (nu-l prinde paltonul), un salt urias pentru Becali (Ştire din SPANIA, preluată de GSP - *** se apucă de şcoala de antrenori). Telefonista plecata la arabi lua ANUAL cu 264.000 euro mai mult - si ne bucurăm că a reusit sa califice Steaua in Liga 1 si pentru sezonul următor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilian
sexilian  •  20 Mai 2017, 16:00

castig frumos la 5 clase ale lui,dar curios stie sa scrie,asa e in poza......doar nu o fi trucaj,dute dica,dute dica.........

Vezi toate comentariile (12)
Comentează