FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Anamaria Prodan vrea să scape de Dică și Mihai Stoica! Ce o enervează pe soția-agent

Articol de GSP - Publicat marti, 17 octombrie 2017 09:30

Ediția de azi a Gazetei Sporturilori dezvăluie că Anamaria Prodan, impresarul casei din perioada în care Reghecampf era antrenor, și-a pierdut influenţa și se agită împotriva cuplului Dică-MM Stoica.

Soţia-agent mai are steliști sub contract, dar clienţii familiei nu mai beneficiază de protecţie. Anamaria i-a “săpat” pe Gâlcă și pe Rădoi, acum i-a venit rândul lui Dică. Și al lui Mihai Stoica, persoana care a insistat astă-vară pentru numirea lui Nicolae în locul lui Reghe.

De ce s-a supărat iar Ana? Nu mai e vedeta. Ea a fost, neoficial, agentul casei câtă vreme soţul Laur a ocupat postul de antrenor principal. A participat la multe afaceri, inclusiv la achiziţionarea unor jucători care nu se aflau sub contract cu ea! Și când nu lua parte la negocieri și la împărţirea comisioanelor, tot se poza cu fotbaliști nou-veniţi, chiar dacă aceia aveau alţi agenţi!

Afacerile au regresat de când Reghecampf a plecat în zona arabă și a fost înlocuit cu Dică. Anamaria a dispărut brusc din peisajul FCSB, n-a mai influenţat transferurile din vară, n-a mai apărut în poze nici cu Planici, nici cu Artur Jorge, nici cu Teixeira, fotbaliști aduși recent.

Toate culisele scandalului dintre Anamaria, Mihai Stoica și Dică pot fi citite în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
mioriticul
mioriticul  •  17 Octombrie 2017, 16:30
Postat de zorro5 pe 17 Octombrie 2017, 11:33

In Romania ca la nimeni,...sant sigur ca doamna nu are nici o facultate,...deci nu prea stiu c um a ajuns manager de jucatori ; si daca are o universitate la privat,...cu parere de rau aia nu se pune !!! ; familia Reghe,...este inebunita dupa bani,...niste Tanase Scatiu sau Dinu Paturica!!! ; ca si Giovani,...nu are nici o scoala si vorbeste multe limbi straine,....mai mult prin semne,...nu cu vocea,...hai sa fim seriosi,....o fi Meme inginer,...dar e de mai mult de 20 de ani in fotbal,...deci nu exista comparatie !!!!

Tanti vindea castraveti in piata. Acuma vinde „fotbalisti“. Alt fel de legume in cazul ei.

hanmocar
hanmocar  •  17 Octombrie 2017, 16:18

Ca de obicei fituica *** o bomboană ! Mai aveți murături d-astea să le dăm la mansardă! ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

109097349745292
Cici Demedici  •  17 Octombrie 2017, 15:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează