FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR, SÂMBĂTĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

EXCLUSIV Arbitru cu ghinion pentru toți la FCSB - CFR Cluj » L-a scos din minți pe Dan Petrescu în turul campionatului

Articol de GSP - Publicat joi, 08 februarie 2018 08:26

FCSB - CFR va fi condus până la urmă de Marcel Bârsan! CCA a ajuns la "centralul" de 36 de ani după ce a dat deoparte variantele Colțescu și Avram, arbitri mai experimentați care ar fi putut fi delegați la derby.

Bârsan e bucureștean și nu a purtat noroc pentru niciuna dintre favoritele la titlu în acest sezon.

El a condus jocul Iași - FCSB 1-0, un eșec surprinzător al formației lui Dică, după ce arbitrase revenirea lui Petrescu în Liga 1, 1-1 la Botoșani în prima etapă, de asemenea un rezultat negativ al unei favorite. 

CFR Cluj a avut probleme în trecut cu Marcel Bârsan. Omrani, suspendat astăzi pentru cumulul de cartonașe galbene, a fost eliminat sezonul trecut pentru proteste, într-un meci cu scântei, pierdut 1-2 contra celor de la CS U CraiovaVezi aici detalii. 

Același Omrani a primit al doilea galben în meciul cu Botoșani din turul acestui campionat, scor 1-1 pentru o simulare în careu. Dan Petrescu l-a acuzat direct pe centralul bucureștean. Vezi aici detalii.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  08 Februarie 2018, 14:15

mai prost ca arbitrul din tur care a anulat un gol valabil CFRului nu are cum sa fie. nici nu mai tin minte cine a fost ala.

zorrozabal
zorrozabal  •  08 Februarie 2018, 14:09

Inseamna ca nu a jucat Tanase,sa cada in careu!

368352650018277
Cluj Cluj  •  08 Februarie 2018, 13:01
Postat de jack_the_stripper pe 08 Februarie 2018, 11:01

Fii linistit, nu arbitrul, ci Steaua va masacra cefereul...

Nu are cum... nu joaca in aceeasi liga... dar daca borbesti de echipa fara nume, asta fara arbitrii nu masacreaza nici o adunatura de pe maidan...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează