FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

EXCLUSIV Astra pregăteşte o nouă lovitură » Teixeira e la un pas să semneze cu formaţia din Giurgiu!

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2015 20:44

Dat afară şi umilit de cei de la Petrolul, Filipe Teixeira este la un pas să se întoarcă în Liga 1

Mijlocaşul de 34 ani, dorit insistent de Steaua după plecarea lui Lucian Sînmărtean la Al Ittihad, dar şi de cei de la CSU Craiova nu va ajunge nici în Ghencea, dar nici în Bănie. Mai mult, chiar şi Răzvan Lucescu declara în urmă cu cîteva zile că-şi doreşte să-l transfere pe Teixeira în Grecia, la Xanthi.

Surse credibile din Liga 1 au dezvăluit că în ultimele zile Filipe a negociat în mai multe rînduri cu oficialii celor de la Astra Giurgiu, echipă la care a ajuns în această vară şi fostul său coleg de la Petrolul, Geraldo Alves.

"Sînt şanse de 90% ca Teixeira să ajungă la un acord cu cei de la Astra! Au existat mai multe discuţii în ultima perioadă, iar în mare părţile s-au înţeles. Zilele viitoare vor mai exista cîteva negocieri pentru a pune la punct toate detaliile mutării!" sursele GSP.RO.

Cotat la 400.000 de euro pe siteul transfermakt.de, mijlocaşul de 34 de ani va semna cu cei de la Astra din postura de jucător liber de contract pentru doi ani. Dacă la Ploieşti cîştiga 25.000 de euro pe lună, la Giurgiu va încasa maximum 20.000 de euro.

În urmă cu două săptămîni, Teixeira vorbea la superlativ despre tehnicianul Astrei, Marius Şumudică: "Un antrenor foarte bun, în plus la Astra mai e Dani Coman, un om care va face o treabă foarte bună acolo. Sînt şi mai mulţi jucători pe care îi cunosc!".

Ce transferuri a mai făcut Astra în această vară

Lovin (Chiajna), Geraldo (Petrolul), D. Florea (Chiajna), Dandea (Metalul Reşiţa), R. Alves (Chiajna), Al. Stan (Chiajna), Hurdubei (SC Bacău), Bosneag (Academica Argeş), Boldrin (Chiajna)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  30 Iunie 2015, 22:45

DACA VINE TEIXEIRA....PLEACA....BUDESCU? SI UNDE?

benise
benise  •  30 Iunie 2015, 22:39

Ce lovituri a dat Ăstra!

randoom_._
randoom_._  •  30 Iunie 2015, 21:51
Postat de gica_oboreanu pe 30 Iunie 2015, 21:19

tangoul portughez, un pas inainte, doi inapoi... deci, nu s'a inteles cu baciu' pe coridoare pe la mall. l

lasa treaba ca, texeira este o *** de jucator. problema este ca despre ce lovituri vorbeste gsp in cazul astrei? pai pana acuma nu a dat nicio lovitura pe piata transferurilor. inca din contra,au plecat cei mai buni jucatori de acolo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează