FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Au intrat pe fir! Negoiță ar putea ieși din pressingul lui Becali: interes de ultimă oră pentru Nemec

Articol de - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 11:51

Adam Nemec are șanse infime să continue din vară în Ștefan cel Mare. Fotbalistul a trăit cel mai bun an la echipa sa națională, cu toate că Slovacia a ratat la limită barajul pentru Mondiale, fiind formația cu cea mai slabă linie de clasament dintre ocupantele locurilor secunde.

Atacantul de 32 de ani este curtat intens de Gigi Becali, care a declarat public că vrea să achite imediat 500.000 de euro pentru a-l aduce din iarnă sau 250.000 de euro în ianuarie 2018, dacă dinamoviștii se mai gândesc la ofertă.

Dar Nemec așteaptă o propunere din țările arabe, care s-ar putea materializa în următoarele săptămâni. Fotbalistul are în plan, în primul rând, să plece din România. A încercat și în vară, dar nu s-a realizat mutarea.

Impresarul i-a transmis că are o ofertă clară din Emiratele Arabe Unite, doar că oficialii dinamoviști au spus că nicio propunere n-a ajuns la club. Iar Adam a mers mai departe cu Dinamo, deși Gazeta Sporturilor a anunțat la vremea respectivă că n-a fost mulțumit de varianta de a continua în România.

"Cum îl simt? Așa și așa!"

Fotbalistul s-a reîntors după o dublă la "naționala" țării sale, cu Malta (3-0), iar Vasile Miriuță spune că este cu mintea la actuala sa formație:

"A ratat barajul, dar nu e afectat. Cum îl simt? Așa și-așa! Până la urmă, nu poți să ții un jucător cu forța.

Dacă aș avea eu vreo 20 de milioane de euro, probabil l-aș convinge. El este în momentul de faţă cel mai bun atacant din România şi va fi alegerea lui dacă va rămâne la noi sau nu. Dacă va primi o ofertă avantajoasă pentru el şi pentru clubul nostru, evident că nu-l vom putea ţine''.

Până să plece la acțiunea echipei naționale, rămăsese ca Nemec să dea un răspuns în privința propunerii privind prelungirea contractuală cum se întoarce. Adam e de miercuri la antrenamente, dar n-a vorbit nimic cu oficialii echipei, a rămas să treacă și meciul de luni, cu Juventus Bucureşti, apoi să intre în discuții concrete. 

13.000 €i-a oferit Dinamo salariu lunar

15.000 €i-a oferit Gigi Becali drept remunerație lunară

2 goluriși 3 assist-uri a reușit slovacul în 14 meciuri pentru Dinamo în actuala ediție în toate competițiile

4 goluri 
și 2 pase decisive a reușit Nemec pentru Slovacia în 5 meciuri în 2017

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (43)
pantokrator
pantokrator  •  13 Octombrie 2017, 17:02

Nemec e dus. Nu a mai jucat nimic in ultima vreme...... Trebuie cedat. La fcsb o sa ajunga ca Gnohere sa frece tusa sau la prima greseala majora sa fie hulit de toti! La arabi e parfum. Ar juca la camile fo' 100 de ani.

10208967267314720
Dino Alex  •  13 Octombrie 2017, 15:38

Gnohere il asteapta. Pot spune bancuri pe banca de rezerva

mosvasile
mosvasile  •  13 Octombrie 2017, 14:27

daca *** cedeaza la obraznicia lui gg si mai da jucatori la fcsb,dupa aceea nu-i mai ramane decat sa se prezinte in fiecare dimineata cu palaria in mana, la poarta lu ala,in Pipera. Ca dinamovist cel mai potivit raspuns -pe care il merita gg- ar fi ceva scrisnit,printre dinti,cu trimitere la origini !Sa lase Dinamo in pace, si sa nu mai incerce sa il subordoneze!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează