FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Azi vine oferta! Steliano Filip pleacă de la Dinamo în câteva zile

Articol de - Publicat miercuri, 26 iulie 2017 12:14

Dinamo Kiev a promis că va trimite propunerea scrisă pentru fundașul stânga Steliano Filip. Jucătorul de 23 de ani va juca prima manșă cu Bilbao, joi, dar sunt șanse foarte mici să evolueze și în Țara Bascilor.

Transferul lui Steliano Filip la vicecampioana Ucrainei a intrat pe ultima sută de metri! Conform surselor Gazetei, Dinamo Kiev va înainta astăzi o propunere scrisă pentru fundașul stânga în vârstă de 23 de ani. Ex-sovieticii vor plăti în schimbul lui "Stelu" 800.000 de euro, iar jucătorul va primi în primul an de contract un salariu de 500.000 de euro. Cele două cluburi s-au înțeles de săptămâna trecută la nivel verbal, în zilele următoare afacerea se va oficializa.

Conform acelorași surse, indiferent dacă se va transfera sau nu, Filip va începe din primul minut în prima manșă a meciului tur din Europa League, cu Athletic Bilbao, însă șansele ca fotbalistul de bandă să prindă și returul sunt extrem de mici.

Boss-ul de la RIN a ținut personal legătura atât cu impresarul lui Steliano, Dragoș Sârbu, cât și cu oficialii lui Dinamo Kiev care au venit la București pentru a-l vedea pe Filip în primul meci al acestui sezon, cu Juventus București. 

"Pentru Steliano Filip nu a ajuns nicio ofertă oficială pe adresa clubului, au fost și vor mai fi discuții la suma de transfer, dar nu este cea vehiculată în presă", a spus Dorin Irimia, purtătorul de cuvânt al lui Dinamo.

1.400.000 €
este cota lui Steliano Filip, potrivit transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
100002473541087
Danut Ognean  •  26 Iulie 2017, 20:59

minciuni fcsb-iste

redbuldog
redbuldog  •  26 Iulie 2017, 20:00
Postat de zecs93 pe 26 Iulie 2017, 17:11

Macar sa-l aduca pe ala de la Partizan Belgrad de care vorbeste Fanatik , campion de 3 ani cu sarbii, ne trebuie un inlocuitor pe masura, altfel belim cucu la ciocanitoare !!!

Vine un spaniol de 28 de ani,mai bun ca Romera...!

zecs93
zecs93  •  26 Iulie 2017, 17:11

Macar sa-l aduca pe ala de la Partizan Belgrad de care vorbeste Fanatik , campion de 3 ani cu sarbii, ne trebuie un inlocuitor pe masura, altfel belim cucu la ciocanitoare !!!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează