FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR 0-1

EXCLUSIV » Badea: "Bonetti rămîne pe loc!"

Badea a decis să continue cu Bonetti
Badea a decis să continue cu Bonetti

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 06 mai 2012 14:53

Într-o convorbire telefonică purtată la ora 13 cu directorul Gazetei Sporturilor, Nicolae Badea, preşedintele CA al FC Dinamo, i-a declarat lui Ovidiu Ioaniţoaia că "Nu se pune problema demiterii lui Dario Bonetti! Nu numai jucătorii, ci noi toţi ar trebui să ne întrebăm dacă şi cît ne-am făcut datoria faţă de club! Într-adevăr, Dario Bonetti le-a reproşat în pauza meciului cu CFR că au pregătit una şi joacă altceva, context în care i-a întrebat dacă sînt drogaţi ori blătuiţi?! Poate că s-a pripit, dar alţi antrenori au greşit mult mai grav. Pe moment, Dario Bonetti continuă la Dinamo".

După amiază e şedinţă
Conducătorii lui Dinamo încearcă să facă linişte la echipă şi au programat azi o şedinţă, de la ora 16:00, la care vor participa jucătorii şi antrenorul Dario Bonetti, în ideea de a regla toate divergenţele. E foarte posibil ca printre consecinţe să se numere şi amenzi consistente, după scandalul iscat.

Jucătorii îl vor pe Tălnar
Fotbaliştii dinamoşti spun că nu văd cum ar mai putea continua cu Bonetti: "Nu mai există încredere, nici de o parte nici de cealaltă!". L-ar prefera ca antrenor pe Cornel Ţălnar, care acum este şef coordonator la Mureşul Deva, satelit al clubului din Ştefan cel Mare.

Citeşte şi: Kape i-a ucis pe "cîini" » Dinamo a pierdut orice şansă la titlu în ultimul minut al unui derby urît

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (130)
bondor
bondor  •  06 Mai 2012, 19:36

Este pacat de ceea ce se intampla la Dinamo,cu toata rivalitatea dar trebuie sa recunoastem meritele si performantele acestui club in fotbalul romanesc. Sper sa gaseasca un actionar serios si sa redevina un club puternic.

varanga53
varanga53  •  06 Mai 2012, 18:29

O gandire corecta care , sper , sa-i faca pe becalioti sa moara !

sanduard
sanduard  •  06 Mai 2012, 17:30

Badea are dreptate D Bonetti poate ramane in ograda lui ,PORTAR la unul din hoteluri. Daca un patron afirma asa despre un angajat cu astfel de performante atunci ma intreb ce fel de patron este de CARTON.Jalnic jalnic o haita de hoti omoara o hata de ,,caini"

Vezi toate comentariile (130)
Comentează