FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Boldrin e gata de plecare! Unde va ajunge mijlocașul brazilian: a venit deja oferta pe numele său

Boldrin a intrat în colimatorul patronului după evoluţiile din ultima vreme // FOTO Cristi Preda
Boldrin a intrat în colimatorul patronului după evoluţiile din ultima vreme // FOTO Cristi Preda

Articol de , - Publicat luni, 08 mai 2017 00:00

Brazilianul nu a confirmat complet așteptările din momentul în care a ajuns la FCSB, dar e ofertat de Dinamo, formație care va reveni în prima ligă din Rusia.

Steaua a făcut o afacere bună cu Boldrin, chiar dacă Becali nu e mulțumit de randamentul mijlocașului brazilian. L-a cumpărat cu 300.000 de euro de la Astra, acum are posibilitatea să-l vândă pe un preț mult mai mare.

Rick a fost urmărit în ultima vreme de reprezentanți ai lui Dinamo Moscova și rușii au devenit atrași de un transfer. L-au văzut întâi pe video pe brazilian, li s-a părut un fotbalist interesant și au fost invitați de Cătălin Liță, agentul jucătorului, să-l spioneze și live. Boldrin le-a lăsat o impresie bună și așa, la un scouting direct.

La 28 de ani, sud-americanul nu mai poate costa foarte mult, așa că e mai accesibil decât fotbaliști pe care Becali îi evaluează la cinci sau la zece milioane de euro, cum sunt Alibec și Ovidiu Popescu. Un milion ori un pic peste milionul de euro poate fi o sumă agreată de patronul FCSB.

Mai ales că Gigi e mai degrabă dezamăgit de prestația brazilianului, pe care-l vedea un fotbalist decisiv. Boldrin nici nu a reușit să se impună ca un titular de bază în formația lui Reghecampf. Are 28 de partide în roșu și albastru, dintre care 6 în care a intrat pe parcurs.

Transferul la Moscova ar amortiza investiția pe care a făcut-o Becali când a adus doi brazilieni de la Giurgiu, pe De Amorim și pe Boldrin. A plătit un milion de euro pentru amândoi.

Cum De Amorim pare o afacere ratată, cedarea lui Rick ar recupera banii achitați pe amândoi. Dinamo e un nume uriaș în fotbalul rusesc, dar în acest sezon a participat, pentru prima oară în istorie, în eșalonul secund. E lider, la mare distanță de a doua clasată, așa că Boldrin s-ar prezenta la alb-albaștri în prima ligă.

8goluri are Boldrin pentru Steaua în toate competițiile, dintre care 4 au fost reușite din penalty-uri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
fangigi
fangigi  •  08 Mai 2017, 14:17
Postat de poison pe 08 Mai 2017, 10:07

Autoritatile sa fie sesizate imediat: la meciul cu Dinamo din 1.05.2017, MM Stoica a purtat un trening pe care era inscris FC Steaua Bucuresti, incalcand astfel o decizie definitiva a justitiei, totodata incalcand termenii liberarii sale conditionate. Trebuie retrimis in inchisoare pentru a ispasii si restul pedepsei!

Ar trebui incarcerat si pt faptul ca la acel trening el avea in picioare pantofi cu toc, sa para mai impozant!:)))

poison
poison  •  08 Mai 2017, 12:13
Postat de iosif_vs pe 08 Mai 2017, 11:45

Nu bre, n-ai mai postat de pe catalynn.. asa te stiu, ca nu sunt senil

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  08 Mai 2017, 11:55
Postat de baruch pe 08 Mai 2017, 09:10

si-au batut joc de el. asta trebuie sa joace langa pintilii (cu toate riscurile posibile). dar marele antrenor de la stana vrea 2 inchizatori, un singur varf si pe un mijlocas ca boldrin al doilea varf...

Absolut, cu Boldrin sotul amantei lui Dan Alexa si-a demonstrat pe deplin incompetenta. Asta presupunand cca nu i-a impus ciobanul sa-l joace zecar, in speranta de a lua bani multi pe el in caz ca jucatorul dadea randament pe postul respectiv...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează