FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ-ȘOC

EXCLUSIV "Bomba" de la miezul nopții: Gigi Becali l-a ofertat pe Rednic s-o preia pe FCSB! Am aflat toate detaliile!

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 martie 2018 00:00

Gazeta Sporturilor deschide ediția tipărită de vineri cu o informație-șoc pe prima pagină: Mircea Rednic e în cărți s-o preia pe FCSB! 

Gigi Becali e decis să nu-l mai țină pe Nicolae Dică, chiar dacă ar câștiga titlul! GSP a aflat că, în culise, patronul FCSB caută febril variante, purtând discuții în ultima perioadă cu doi dintre cel mai bine cotați tehnicieni români. Primul căutat a fost Marius Șumudică, apoi Mircea Rednic!

Sursele Gazetei au dezvăluit un episod care a avut loc la reședința lui Becali, de pe Aleea Alexandru, din București. "Gigi s-a lăudat de față cu toată lumea că a vorbit cu Mircea Rednic și că așteaptă un răspuns de la el. «L-am sunat pe Rednic și mi-a zis că se gândește dacă vine la Steaua!», ne-a spus Gigi din senin în momentul în care discutam despre fotbal", a declarat unul dintre cei prezenți.

Gazeta l-a sunat pe Rednic, iar discursul antrenorului de 55 de ani a fost cu totul altul față de ce spunea în urmă cu două săptămâni! Citește toate detaliile exclusiv în ziarul de vineri (ediția tipărită - la chioșc, ediția digitală - AICI)

6trofee a câștigat antrenorul Rednic: campionatul României (Rapid 2003, Dinamo 2007), Cupa României (Rapid 2002), Supercupa României (Rapid 2002, Rapid 2003), Cupa Azerbaidjanului (Hazar Lankaran 2011)

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (64)
853246084756615
Marcel Popa  •  23 Martie 2018, 14:47

ziar de scandal ati ajuns si de barfe.

roy_demeo
roy_demeo  •  23 Martie 2018, 14:16
Postat de rjka pe 23 Martie 2018, 11:35

Cum sa vina un antrenor. Cu personalitate la un club care n-are nici o legătura cu un club profesionist cine vrea sa vina și sa i se facă echipa De către iubitul suporterilor fcsebisti din loja o sa vina sa antreneze doar brelocuri de chei nu antrenori cu așa conducere și așa suporteri de rezultat n-ai cum sa antrenezi așa echipa pardon pe sporting bucuresti 2003 SRL .

8

147687542408495
Viorel Stelistul  •  23 Martie 2018, 13:59

Ce stire bomba! tipica unor amatori, care asculta barfe la birtul de la gara! Zvon fals menit sa acopere adevarata lovitura, aflata dintr-o sursa credibila a GSP: De fapt echipa de super manageri si antrenori de la FRF va veni la Steaua!!! Burleanu s-a suparat pe toti pentru ca nu au inteles nivelul inalt al calitatii managememtului sau si s-a hotarat sa accepte oferta lui Becali. Chiar daca va castiga alegerile de la FRF, Burleanu vine presedinte la Steaua, cu Vochin director sportiv (in locul lui MM) și cu Daum antrenor (se cauta un loc in schema pentru vassaras). Vor semna un contract cu prime foarte mari pentru castigarea CL, ceea ce pentru o echipa de conducere atat de performanta si calificata va fi extrem de simplu!!!

Vezi toate comentariile (64)
Comentează