FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

EXCLUSIV "Bombă" în cazul Budescu: jucătorul e plin de nervi! Care sînt cele două motive reale pentru care se prelungește transferul în Qatar!

Articol de - Publicat vineri, 22 ianuarie 2016 15:54

Atacantul Astrei Giurgiu, Constantin Budescu, nu a mai reușit să se transfere în Qatar, la Umm Salal, ratînd pentru a doua oară șansa de a bifa un salariu consistent în Orient.

Surse apropiate de situația jucătorului în vîrstă de 27 de ani dezvăluie de ce a picat, pentru moment, înțelegerea cu arabii.

  1. Clubul Astra Giurgiu a cerut celor de la Umm Salal ca plata pe jucător să se facă în 48 de ore după ce afacerea este stabilită. Echipa are grave probleme financiare, iar decizia ar putea să îi dea oportunitatea să facă transferuri sau să achite salarii;
  2. Jucătorul a venit cu pretenții financiare suplimentare cînd a ajuns în Qatar. Și aici au apărut probleme la negocieri, care au căzut zilele trecute.

Budescu a fost foarte dezamăgit de faptul că oferta a picat. În România, motivul pentru care transferul nu s-a realizat a fost vizita medicală, acolo unde Budescu nu s-a încadrat în parametrii ceruți.

Contactat de GSP.RO, Dani Coman a fost evaziv: "Totul este OK în acest moment, a efectuat vizita medicală și doar mai discută mici detalii vizavi de contractul lui"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
427951077389201
Mihai Tanase  •  23 Ianuarie 2016, 06:02

Budescu a spus clar ca vrea sa-i ajute pe Steaua sa i-a campionatul si pe Astra sa poata sa ramana in liga . Ce nu e clar . Astra e intr-o mare primejdie de desfintare , cu toate declaratile optimiste ale lui Coman si Buduru .Chiar ieri Enache a zis ca nu s-a dat niciun ban la jucatori si tot ieri i-a mai fost refuzata inca o data eliberarea conditionata lui Nicolae .

1282550538437109
Cosmin Marius  •  22 Ianuarie 2016, 21:14

Cel mai cautat jucator de pe planeta, fara el nu poate castiga nici o echipa din lume campionate si cupe. Da ma lasa-ti ? Ca numa de el sunt pline ziarele de sport.

ralffy_mr
ralffy_mr  •  22 Ianuarie 2016, 21:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează