FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Bratu a reușit ce n-au putut Contra și Miriuță! Cum a devenit antrenorul "câinilor" extrem de respectat în vestiar

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 17 aprilie 2018 15:46

S-au delimitat puterile, clar, la Dinamo! Prin oferirea drept exemplu a lui Gabriel Torje, un "greu" al vestiarului, Florin Bratu a demonstrat cine este șeful la echipă.

Torje n-a fost în lot în ultima etapă, cu FC Voluntari. Lupta cu greutatea a fotbalistului de 28 de ani e în plan secund. Cu totul altul ar fi însă motivul pentru care Torjinho nu mai prinde lotul lui Dinamo.

Florin e recunoscut că nu acceptă ieșirile în decor. Drept dovadă, în urmă cu un deceniu s-a certat cu conducerea dinamovistă, fotbalist fiind, din cauza tratamentului preferențial acordat lui N'Doye, lucru ce i-a atras și plecarea din "haită".

Astfel de  detalii au născut respectul jucătorilor din vestiar. "Cei tineri văd că într-adevăr primesc sprijin și au șanse. Iar cei experimentați observă că au un antrenor cu tupeu și fără frică", au comentat cei din echipă.

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală motivul pentru care Torje e ținut în continuare în afara lotului și modul prin care Bratu câștigă din ce în ce mai mult respect în rândul jucătorilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
calinescu_
calinescu_  •  17 Aprilie 2018, 19:47

HAI SA FIM SERIOSI ....!!!! BRATU N-A DEMONSTRAT PANA ACUM ABSOLUT NIMIK ....!!!! CUM SA JOCI CU DUDEA FUNDAS DREPT CAND LOCUL LUI E LA INCHIDERE ....??????? SA ZICEM CA NU-I NEVOIE SA JOCI CU 2 INCHIZATORI , INSA UNUL DE MESERIE E ABSOLUT OBLIGATORIU .....!!!! DECI , DUDEA SAU MONROY .....!!!! PETRESCU JOACA CU TREI LA CFR , IAR FCSB-UL CU DOI INCHIZATORI ...!!!! LA BRATU NU SE VEDE O FILOZOFIE CLARA ...!!!! EL INCA NU E DEFINIT CA ANTRENOR SI INCEARCA TOT FELUL DE VARIANTE CARE RAREORI II IES ....!!!!!

169060557063831
Stefan Anghel  •  17 Aprilie 2018, 18:50

ce a facut dimano ??? stai ca vine meciul cu timisoara si iar isi revin !

cneius
cneius  •  17 Aprilie 2018, 18:18

Aiurea! Torje nu-i un greu in vestiar a venit abia de citeva luni !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează