FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Căpitanul nervos și absent » Motivul ascuns pentru care Rednic l-a marginalizat pe Steliano Filip + moment incredibil în prima etapă din 2016

Articol de - Publicat joi, 04 februarie 2016 10:57

Într-un interviu publicat de GSP de astăzi, Steliano Filip s-a arătat nemulţumit de afirmațiile lui Mircea Rednic după ce acesta i-a dat banderola lui Paul Anton, jucător sosit pe durata sezonului de la Pandurii.

Unul dintre motivele care au dus la această decizie ar putea fi numărul mare de avertismente primite de fundaşul "alb-roşilor" pe durata sezonului, un aspect de care tehnicianul "cîinilor roşii" s-a arătat în mai multe rînduri nemulţumit.

Steliano Filip a fost sancţionat cu 11 cartonaşe galbene în ediţia curentă a Ligii 1, dintre care două în meciul pierdut cu CFR Cluj din runda a 10-a, scor 0-2, atunci cînd Radu Petrescu l-a trimis la cabine în minutul 54.

Astfel, jucătorul a cumulat 4 etape de suspendare, acestora adaugîndu-se şi cea din startul campionatului, cu ASA Tg Mureş, cînd a lipsit din cauza eliminării primite în ultimul joc din sezonul trecut.

Suspendările pe care le-a încasat Filip pot însemna absența sa frecventă din rîndul coechipierilor, lucru de netolerat pentru un căpitan. În comparație, Paul Anton, noul căpitan al celor de la Dinamo, 3 galbene în 13 meciuri.

28de galbene şi 3 roşii, dintre care două pentru cumul de galbene, a primit Steliano Filip în cele 73 de jocuri bifate în Liga 1

Cine trebuia să fie numit căpitanul lui Dinamo?

Steliano Filip
Paul Anton

INCREDIBIL: Cine va fi căpitan cu FC Botoşani?

Chiar dacă a decis că Paul Anton va fi căpitan, Mircea Rednic nu a rezolvat în totalitate problema banderolei.

 Acesta va trebui să găsească un alt conducător pentru primul meci din 2016, cel cu FC Botoşani, în care Nedelcearu (9 galbene), Steliano Filip şi Paul Anton (4 galbene, 3 la Dinamo - 1 la Pandurii) vor lipsi din cauza cumului de avertismente.

5căpitani a avut Dinamo în primele 23 de etape: Aljosa Vojnovici - 10 runde, Cosmin Matei - 7 runde, Paul Anton - 4 runde, Andrei Marc şi Marius Alexe - o etapă

28de galbene şi 2 roşii a încasat Paul Anton în 126 de partide pe prima scenă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
427951077389201
Mihai Tanase  •  05 Februarie 2016, 08:15

Marc va fi capitan pentru ca a mai fost .

zizu
zizu  •  04 Februarie 2016, 13:55
Postat de dincolodenori pe 04 Februarie 2016, 13:38

Mintea ta ,nu depaseste nivelul unui blattodea....

la fel ca si celui dinainte...:)...de ce credeti voi ca m ar interesa parerea ta a voastra despre mine?...:) esti ruda cu tata,esti prietenul meu? macar un cunoscut?....aberatiile voastre fcsb iste sunt nule,ma lasa indiferent total...:)

dincolodenori
dincolodenori  •  04 Februarie 2016, 13:38
Postat de zizu pe 04 Februarie 2016, 13:35

si cine va da voua dreptul sa spuneti ca la dinamo va fi cineva capitan pus,dupa aberatiile debitate de voi sau gsp?...:)

Mintea ta ,nu depaseste nivelul unui blattodea....

Vezi toate comentariile (39)
Comentează