FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI

EXCLUSIV Câștigătoarea Cupei și a Supercupei se mai desparte de doi jucători! Unul dintre ei a fost om de bază

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 ianuarie 2018 11:52

FC Voluntari se află într-un stagiu de pregătire la Side, în Antalya, unde mai are de disputat două partide amicale, cu Alanyaspor (Turcia), Sloboda Tuzla (Bosnia), plus încă unul împotriva unui adversar al cărui nume nu a fost anunțat.

Până la revenirea din stagiul de pregătire, la club se schimbă mai multe lucruri. FC Voluntari a fost destul de activă pe piața transferurilor. Pe lângă cei 6 plecați de până acum, vor mai fi alți doi jucători care părăsesc echipa.

Este vorba despre Sorin Tăbăcariu și Venelin Filipov, singurul străin utilizat de ilfoveni în acest sezon. 

Primul este mijlocaș central și are 23 de ani. Cel mai probabil va merge la FC Argeș, în Liga a 2-a. Al doilea, fundaș dreapta din Bulgaria, are 27 de ani și a fost trimis la echipa a doua până își găsește o altă formație. Nici unul nu a făcut deplasarea în Turcia, alături de restul lotului.

Voluntari a adus până acum 4 jucători. Au plecat 6. La capitolul veniri sunt Daniel Benzar și Marian Pleașcă de la FCSB, Bogdan Bucurică de la Chiajna, plus Nicolae Vasile de la Afumați.

Până acum au plecat Mihai Voduț (Viitorul), Florin Acsinte (Botoșani), Vasile Maftei (Rapid), Doru Popadiuc (Irtysh), Mihai Popescu și Vlad Olteanu (ambii reveniți la Dinamo).

300.000 €este cota pe transfermarkt.com a lui Filipov, care a adunat 12 meciuri în Liga 1 în acest sezon. Tăbăcariu e cotat la 50.000 de euro și a adunat doar 15 minute în ediția curentă 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează