FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Cataramă prezintă: 3 scenarii posibile prin care se poate încheia războiul CSA - Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 26 ianuarie 2017 09:22

Omul de afaceri Viorel Cataramă, unul dintre membrii Adunării Generale care i-a dat Steaua lui Gigi Becali în 2003, a acordat un amplu interviu, de 4 pagini, în ediția de azi a Gazetei Sporturilor.

Cataramă a explicat că în procesul în care Armata îi cere lui Becali 37 de milioane de euro, despăgubiri pentru folosirea neautorizată a mărcii timp de zece ani, sunt mai multe scenarii posibile.

Citește și: EXCLUSIV Dezvăluiri în premieră despre greșeala CAPITALĂ care a dus la pierderea mărcii și a palmaresului: "De-asta s-a păcălit Becali!"

"Sunt două scenarii posibile acum. Sau trei, dar unul e mai mult teoretic.

Primul scenariu: Becali pierde definitiv procesul și Registrul Comerțului radiază cuvântul Steaua, rămâne Fotbal Club SA, cu sediul în București.

Al doilea scenariu: Becali renunță la atitudinea de până acum, face o înțelegere cu Armata și, în loc să avem un investitor peste doi, trei ani, va fi în continuare Gigi. El ar putea face o înțelegere cu ministerul, să cumpere numele, palmaresul. Nu știu prețul, pot fi 20 sau 60 de milioane!

Dacă Becali a spus că a produs 200 de milioane de euro de când e la Steaua, de ce să nu plătească 30, să spunem, pentru marcă? Și să închidă acest litigiu pe vecie! Asta ar fi varianta ideală pentru fotbalul românesc. Din păcate, Armata a făcut studii, a ajuns la niște valori pentru marcă, valori greu de contestat. Dacă s-ar vinde acum pe mai puțin, opinia publică ar avea din start impresia c-a fost o tranzacție dubioasă, din cauza diferenței de preț față de evaluarea făcută de minister.

Al treilea scenariu: la ÎCCJ să se valideze un eventual recurs", a spus Cataramă pentru Gazeta Sporturilor.

În ediția tipărită de azi și pe platforma digitală puteți citi interviul integral cu Viorel Cataramă din care aflați dacă ar investi la echipa CSA, ce sfat îi dă lui Becali, alte dezvăluiri despre cele întâmplate în 2003 și despre situația curentă!

Alte subiecte exclusiv print:

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  31 Octombrie 2019, 20:54

usi ba rapciuga de catarama! auziti stelisti cu cine va bateti! pe el!

utraian
utraian  •  26 Ianuarie 2017, 16:00

De 2-3 zile ati mai gasit un mascarici care sa-si dea cu parerea... I-ati lasat un pic pe Mitica si Sandu , acum aduceti alt *** sa ne zica ce si cum? *** de genul asta pana si-n Somalia ar fi fost condamnati si marginalizati. Ce urmeaza, sa-l recitati pe Vantu ca din Eminescu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zebralion
zebralion  •  26 Ianuarie 2017, 15:38
Postat de khal_37 pe 26 Ianuarie 2017, 13:40

,,Dacă Becali a spus că a produs 200 de milioane de euro de când e la Steaua, de ce să nu plătească 30, să spunem, pentru marcă?''. Acest paputoi vorbeste dupa ureche iar voi ii reproduceti mot a mot elucubratiile...Becali nu a zis niciodata ca a castigat 200 de milioane din fotbal ci ca a adus 200 de milioane de euro in Romania din fotbal!!!! El a platit taxe si impozite de 57 de milioane de euro...catarama asta cate taxe si impozite a platit la stat???

Catarama a fost la beci si el, cunoaste el legi .... vaide *** in ce tara traim.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează