FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Caz incredibil în Liga 1: titlul 24 în vitrina rivalului! » "Vice-patronul" a luat acasă trofeul celor de la FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 15 martie 2018 09:06

Marian Copilu, "mâna dreaptă" a boss-ului din Gruia, e prieten foarte bun cu Mihai Stoica, alături de care a mers la pescuit. Copilu i-a adus acasă fiului său, stelist înfocat, trofeul de campioană pe care FCSB l-a câştigat în vara lui 2013.

Gazeta Sporturilor a creionat în ediţia de ieri portretul celor mai importanţi doi oameni din spatele noului CFR. Marian Copilu, vicepreşedinte şi membru în Consiliul de Administraţie, este discret în a se afişa, însă extrem de implicat în toate deciziile clubului, inclusiv la transferuri de jucători. 

Ziarul vine azi cu detalii suplimentare despre cel pe care toţi cei de la CFR îl numesc "vice-patronul" clubului.

Fiul lui Marian Copilu e un stelist înfocat. Profilul său de Facebook e plin cu instantanee de la aproape toate meciurile Stelei, în care juniorul e îmbrăcat în tricoul roş-albastru. Mai mult, în vara lui 2013, după ce Steaua a câştigat titlul de campioană după o pauză de 7 ani, trofeul pe care clubul îl primise de la Liga Profesionistă de Fotbal şi cu care jucătorii au sărbătorit şi la Arena Naţională, dar apoi şi pe traseul până la Casa Poporului, a fost luat acasă de familia Copilu!

Fiul actualului "vice-patron" al CFR-ului s-a lăudat atunci pe Facebook cu trofeul și s-a fotografiat cu el în propria locuinţă.

06 copil

Citește în ediția tipărită a Gazetai Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală detalii despre prietenia extrem de strânsă dintre Mihai Stoica și Marian Copilu și despre cum își petrec cei doi timpul împreună.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
red_dog72
red_dog72  •  15 Martie 2018, 12:58
Postat de zagna pe 15 Martie 2018, 12:55

Cine iubeste Steaua ? Toata Romaniaaaaaa !

Toata Romania iubeste steaua (sau fc5b sau cum vo-ti mai numi voi penalilor) asa cum iubeste si psd!

zagna
zagna  •  15 Martie 2018, 12:55

Cine iubeste Steaua ? Toata Romaniaaaaaa !

1668012466755844
Cornel Burcea  •  15 Martie 2018, 12:48

Sa fim seriosi fotbalisti in administratie au facultate la Biotera sa stea in iarba ca atat stiu vreti exemple Sandu Dragomir au nenorocit da au nenorocit fotbalul si ei fosti jucatori Lupescu et. Comp.sa produca jucatori asta le este menirea

Vezi toate comentariile (9)
Comentează