FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

EXCLUSIV Cazul incredibil al unui jucător din Liga 1 » Clubul l-a exilat, iar el s-a adresat CNCD! Decizia finală a fost luată azi

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 februarie 2017 16:19

Colegiul director al Consiliului Național pentru Combatarea Discriminării a emis un comunicat prin care făcea publice ultimele decizii din cadrul ședinței de astăzi, 1 februarie. 

Într-unul din punctele specificate în comunicat, se amintea de cazul unui fotbalist din Liga 1 care a fost privat de propriul club de la efectuarea activităților de pregătire din cadrul echipei ca urmare a faptului că și-a solicitat drepturile contractuale.

Contactat de GSP.ro, președintele CNCD România, Csaba Asztalos a lămurit situația:

"Este vorba de situația jucătorului de la FC Voluntari, Laurențiu Iorga. Acesta a fost suspendat de propria echipă ca urmare a faptului că și-a solicitat respectarea drepturilor conctractuale și plata de către club a unor resanțe de 12.000 euro.

Acesta a fost pedepsit de club și i s-a restricționat dreptul de a participa la antrenamentele și pregătirea echipei.

Este un caz clar de discriminare directă și de hărțuire.

După judecarea cazului, s-a luat hotârârea ca FC Voluntari să fie sancționată cu suma de 10.000 lei, ceea ce mi se pare o sumă mică, totuși, pentru un club de Liga 1 și vizibilitatea pe care o are", a declarat acesta.

Contactat telefonic de GSP.RO, Lucian Ionescu, ofițerul de presă al lui FC Voluntari, a declarat că formația ilfoveană va publica în orele următoare poziția oficială a clubului cu privire la cazul lui Laurențiu Iorga.

Iorga a fost transferat la FC Voluntari în 2015, pentru care a jucat în 17 partide.

Ultima sa partidă oficială datează din 28 februarie 2016, când evolua în meciul cu Concordia Chiajna, câștigat de FC Voluntari cu 2-1.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1576164249379310
Florin Bălănescu  •  01 Februarie 2017, 21:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

new_philips
new_philips  •  01 Februarie 2017, 18:27
Postat de dinamo_fan pe 01 Februarie 2017, 17:55

pt 4 clase din redactie care scriu aceste articole..e acelasi lucru. tot cu C incepe, da ? :))

ai schimbat. Cred ca a intrat autorulpe net sa vada deinseamna CEDO

dinamo_fan
dinamo_fan  •  01 Februarie 2017, 17:55

pt 4 clase din redactie care scriu aceste articole..e acelasi lucru. tot cu C incepe, da ? :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează