FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

EXCLUSIV Ce antrenor a ratat Pandurii! A fost propus la formația gorjeană, care l-a refuzat în detrimentul lui Petre Grigoraș » Acum e lider în Cipru și e "vânat" de cluburi din țări importante

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2017 20:41

Pandurii Târgu Jiu traversează momente dificile în acest moment și pentru că a făcut câțiva pași greșiți în acest sezon.

Pambos Christodoulou (49 de ani) este un nume care nu spune nimic în România. Tehnicianul cipriot a fost propus la formația gorjeană, însă șefii clubului nu l-au dorit.

Trecut pe la echipe precum Doxa, Olympiakos Nicosia, Anorthosis și chiar naționala Ciprului, tehnicianul o pregătește acum pe AEL Limassol, pe care a mai condus-o în sezonul 2011-2012.

După 17 etape este pe primul loc în campionat, cu 40 de puncte, la egalitate cu APOEL Nicosia. Este neînvins de 7 meciuri, perioadă în care a strâns 6 succese și un egal.

Tehnicianul cipriot a fost propus în vară celor de la Pandurii, dar gorjenii l-au preferat pe Petre Grigoraș. Acum acesta este dorit de echipe din Turcia, Grecia, Spania și Portugalia, având un CV interesant, mai ales că este fost selecționer.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
fibra
fibra  •  05 Ianuarie 2017, 10:04

Stire fara nici un rost.Daca venea asta antrenor Pandurii nu mai cerea insolventa? Ca sa nu spun ca probabil a cerut salariu nu de 7000 ca Grigoras. Chiar nu aveti cu ce umple spatiile,decat cu bazaconii?

riccardo1966
riccardo1966  •  05 Ianuarie 2017, 00:19
Postat de conasu_boeru pe 04 Ianuarie 2017, 21:10

Măi alte GSP.....acum un an vă spuneam că această echipă o să se dezintegreze ! Tot atunci vă spuneam și de alta că se strânge lațul legalității !!! Iată că am avut iarăși dreptate.....Deci, de ce ar fi venit un antrenor adevărat la o echipă în moarte clinică ?!

Cand vreodata ,ai vazut oltean destept !?

foxy
foxy  •  04 Ianuarie 2017, 23:41
Postat de zecs93 pe 04 Ianuarie 2017, 23:27

La ce minte de gugustiuc ai, tu crezi ca partidu a salvat Dinamo ?? Ai auzit ma dovleac necopt de insolventa, aia in care sunteti si voi acum ?? Doar ca pe Negoita la interesat echipa, pe ai vostri ii doare in palaria florii soarelui !!! I-a sa va aprobe si voua planu de reorganizare si sa plateasca condescu cat mai are de platit dupa ce se aproba, dupaia spunem si noi ca Dragnea ( olteanu vostru) va salvat, daa ?? :)))

GYMND,stiam ca stai dupa gard si bagi comenturi cand vedea-i inactivitate pe aici, ptr ca esti un las ,dar asta e alta treaba!Esti ,pi.s.***!Tu, nu intelegi nimic si crezi ca echipa ta e o `eroina`, ca a iesit din insolventa pe puterile si pe mintea ei!Esti ***,intarziat rau de tot!Baaaaa...pe voi v-a salvat PARTIDUL...Capisci?Nu cred,da,ma rog!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează