FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

EXCLUSIV Ce coregrafie pregătesc fanii FCSB la derby-ul cu Dinamo! Mesaj împotriva antrenorului

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 aprilie 2017 15:35

Laurențiu Reghecampf va pleca la finalul acestui sezon de la FCSB, iar echipa roș-albastră caută un nou tehnician. În acest moment, așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate, Marius Șumudică este favorit s-o preia pe FCSB.

Totuși, fanii echipei roș-albastre nu-l vor pe antrenorul Astrei, chiar dacă acesta a ajutat-o pe FCSB să câștige titlul în urmă cu doi ani. Declarațiile ironice și atacurile lui Șumudică la adresa echipei roș-abastre, îi fac pe fani să fie împotriva acestuia.

Potrivit informațiilor GSP.RO, suporterii echipei au început deja să ia atitudine împotriva antrenorului. Aceștia ar ar pregăti chiar o coregrafie anti-Şumudică la derby-ul cu Dinamo de luni

  • Dinamo - FCSB se joacă luni, 1 mai, de la ora 20:30. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe LookTV, TV Digi Sport și TV Dolce Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  29 Aprilie 2017, 19:19

GSP face economie la scris. Asa nu reiese ca mesajul e impotriva antrenorului Astrei... Sper ca fanii FCSB (adica Steaua, se stie...) sa nu-si piarda timpul cu coregrafii inutile. Ninel e prea mic pentru o echipa atat de mare.

ando89
ando89  •  29 Aprilie 2017, 18:40

Dar și de vine ninel, să vezi french kissuri:))

xftw
xftw  •  29 Aprilie 2017, 17:46

Alt puzzle?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează