FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-0

EXCLUSIV UPDATE Ce nu s-a văzut la TV » Au fost la un pas de bătaie! Ce s-a întâmplat în Dinamo - Botoșani » Reacția uneia dintre părțile implicate în scandal

Articol de GSP - Publicat marti, 21 februarie 2017 11:12

Lucrurile au fost la un pas să degenereze în repriza a doua a partidei dintre Dinamo și FC Botoșani, disputată pe Arena Națională. 

UPDATE

Una dintre părțile implicate în scandalul de aseară, Ovidiu Chiribici, prepratorul fizic al celor de la FC Botoșani, a vorbit despre incident pentru GSP.RO.

"Copilul de mingi râdea și ascundea mingea și eu i-am zis «Dar ne dai și nouă mingea?»

Atunci a intervenit maseurul de la Dinamo, care a început să arunce cu înjurături pe care nu le-am mai auzit în viața mea. El m-a amenințat, mi-a zis: «Să vezi ce-ți fac, te aștept după meci». S-a dus până la Penedo la poartă, dar când s-a întors a trecut prin dreptul băncii noastre și a început iar să înjure pe toată lumea.

Eu am avut o comportare civilizată, nu-mi lipsesc cei șapte ani de acasă. Comparativ cu maseurul de la ei, am mai citit vreo două cărți în plus, nu ași, dame și popi, ci Codul bunelor maniere. Drept urmare, el a fost trimis în tribună, iar eu nu.

Nu i-am adresat nimic copilului, ci doar oficialului dinamovist. Am fost provocat și în tensiunea meciului e normal că i-am răspuns.

M-au înjurat și suporterii lor. Un fan care era cu o fetiță de doi ani m-a înjurat, dar nu i-am răspuns pentru că era cu fetița lui și mie îmi plac copiii. Dacă era singur, probabil îl făceam și eu albie de porci", a declarat Ovidiu Chiribici, pentru GSP.RO.

Știrea inițială

Spre sfârșitul partidei dintre Dinamo și echipa moldoveană, unul dintre copiii de mingi a întârziat să ofere mingea unui jucător al lui FC Botoșani care se grăbea să execute un aut.

Ovidiu Chiribici, preparatorul fizic al botoșănenilor, a reacționat violent, îndreptându-se către copilul de mingi și adresându-i acestuia cuvinte grele.

Situația a tins să degenereze, un oficial dinamovist aflat în apropiere sărind la bătaie cu preparatorul fizic al moldovenilor. 

Spiritele s-au calmat cu greu, fiind nevoie de intervenția stewarzilor pentru a-i despărți pe cei doi. 

Chiribici a fost și ținta fanilor dinamoviști de la Tribuna I, care au surprins momentul și l-au apostrofat verbal și scuipat pe acesta. 

Dinamo s-a impus cu 1-0 în fața moldovenilor și păstrează șanse pentru a accede în play-off. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
danut1971
danut1971  •  21 Februarie 2017, 19:05
Postat de Silviu Apostol pe 21 Februarie 2017, 17:54

Dupa meciul de aseara , in care botosanenii au aratat cat de fraieri sunt , poti spune doar atat : "DECAT" Dinamu !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chris_bu67
chris_bu67  •  21 Februarie 2017, 19:00
Postat de scorpiongab pe 21 Februarie 2017, 15:28

Mai au inca 2 meciuri cu cei de la Botosani, pleaca din start cu -6 puncte. FC Scuipinol *** va avea viata grea in playout :))))))

clona blatistă e praf și pulbere,asta trebuie să vezi mereu,ca *** cu vilă,jacuzii,da n-are apă curentă,sunteți jalnici ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

854605894625108
Silviu Apostol  •  21 Februarie 2017, 17:54

Dupa meciul de aseara , in care botosanenii au aratat cat de fraieri sunt , poti spune doar atat : "DECAT" Dinamu !

Vezi toate comentariile (23)
Comentează