FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Cel mai activ club de la noi pe piața transferurilor a prins tupeu după încă două mutări interesante: "Ne-am întărit bine, merităm în play-off" » Cum arată echipa-tip în 2018

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 ianuarie 2018 18:56

Președintele onorific al celor de la FC Botoșani, Cornel Șfaițer, a vorbit despre transferul lui Mircea Axente, atacant de 30 de ani care revine în Liga 1 după experiența din Arabia Saudită. De asemenea, Florin Acsinte (30) a reziliat cu Voluntari și se întoarce și el la Botoșani, unde a adunat mai bine de 200 de meciuri. 

"Mă bucur că l-am luat pe Axente. L-am mai vrut și acum două sezoane. Cred că e un transfer reușit. El vine pe un post unde am suferit mult în aceste 22 de etape. Poate cel mai mult! Aveam nevoie de întăriri. Știm că am luat un jucător care se va integra rapid în sistemul nostru de joc.

Am schimbat mult, de la un jucător tânăr în atac avem acum unul cu experiență, care știe ce înseamnă Liga 1. El a marcat mult și sunt convins că o va face la fel și pentru FC Botoșani", a zis Cornel Șfaițer pentru GSP.ro. 

Revine Acsinte 

Președintele celor de la Botoșani anunță că la echipă revine și fundașul Florin Acsinte, care și-a reziliat contractul cu FC Voluntari. 

"Ne-am întărit bine! Revine acasă și Florin Acsinte după doi ani. A venit Vlad Achim, a venit Golofca, rămâne și Moruțan pentru această primăvară. Am făcut asta pentru că vrem în play-off. Avem șanse mai mari ca niciodată, trebuie să profităm.

E păcat să nu credem. Play-off-ul ar fi alt campionat, acolo se poate întâmpla orice. Nu ne gândim prea departe! Eu zic că merităm să fim în play-off, am stat tot campionatul acolo.

E posibil să mai vină 1-2 jucători. Suntem acoperiți în mare parte peste tot. Avem liniștea că ne-am asigurat toate compartimentele. Peste tot pe unde credeam că ne mai trebuie câte un jucător. Mâine vom deifinitiva și lista fotbaliștilor care vor pleca".

Echipa tip din 2018:

Cobrea - Ungurușan, Miron, Burcă, Acsinte - Achim, Bordeianu (L. Fulop) - M. Roman (L. Buș), Moruțan, Golofca (Chitoșcă) - Axente

5 e locul ocupat de FC Botoșani după 22 de etape, la 14 puncte de liderul CFR și cu unul peste Viitorul și Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
magic4ever
magic4ever  •  08 Ianuarie 2018, 12:05
Postat de craz1est pe 07 Ianuarie 2018, 23:23

Money talks !!! si daca tot nu ai inteles, iti zic ca nu arbitrii decid.., cine,ce si cum . Cel putin nu mai fac asta de cand cu Corpodean, Serea ,s.a.m.d. Drepturile de televizare decid si audienta care o face un meci FC Botosani vs FCSB..., comparativ cu un meci FCSB vs Dinamo. Pretul unui spot publicitar in timpul unui astfel de meci . Botosani este o echipa superioara lui Dinamo in acest moment pe plan sportiv, insa pe plan financiar un derby FCSB - Dinamo ,valoreaza mai mult decat toata istoria si performantele celor de la Botosani.

Vezi ca Dinamo a avut o serie de 5-6 etape la rand in care a fost dezavantajata clar de arbitrii si nu a primit mai multe penalty-uri...daca se face o statistica, Dinamo a fost mai mult dezavantajata decat ajutata de arbitrii...oricum FCSB este cea mai avantajata echipa din campionat, primit cele mai multe penalty-uri la simularile penibile ale lui Tanase care cade si cand bate vantul...

demolarii
demolarii  •  08 Ianuarie 2018, 00:02

Botoșani merita sa fie în play-off-ul Ligii I. Astfel validează New Cooperativa......vizibilă cu ochiul liber după banii care se plimba între echipe , sub forma de transferuri, și rezultatele obținute că urmare a unor jocuri, unde nu contează ce jucători ai....

116530435479785
Anca Toma  •  07 Ianuarie 2018, 23:30

Si televiziunile ce pot face?Cum sa influenteze ele rezultatul unui meci?Ce dau ele penalty daca Nemec calca pe minge?Dau ele rosii gratuit ?Sau nu dau?Da ele pot sa-l ridice in slavi pe Coltescu ,Avram dupa arbitraje ridicole,dar magaria tot arbitrii o fac.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează