FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV CFR Cluj a primit cea mai bună veste » TAS i-a anunţat în urmă cu cîteva minute! Primele două transferuri + ce se întîmplă cu depunctarea

Articol de - Publicat vineri, 27 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 27 martie 2015 15:00

CFR Cluj a primit astăzi un nou răspuns după ce în urmă cu mai bine de două săptămîni depuseseră o nouă cerere la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne prin care a solicitat dreptul de a face transferuri. Ardelenii au primit în cele din urmă răspuns favorabil!

Principalul argument al celor de la CFR Cluj prin care i-au convins pe cei de la TAS să aibă dreptul de a face transferuri a fost legat de faptul că fără jucători noi, echipa era condamnată la retrogradare. Astfel, clubul va pierde banii din drepturile TV, care asigură o bună parte din buget, iar clubul putea intra în faliment.

Fac primele transferuri
După aflarea deciziei de la Lausanne, clujeni vor legitima doi jucători Plamen Krumov şi Andrei Tînc, ambii liber de contract. Tînc a jucat ultima dată pentru Rapid, dar a mai evoluat şi pentru Bihor Oradea, Voinţa Sibiu, UTA Arad şi Arieşul Turda. Fundaşul de 30 de ani este cotat la 350.000 de euro pe siteul de specialitate transfermakt.de. În schimb, bulgarul Krumov are 29 de ani şi joacă pe postul de mijlocaş, valorea de piaţă a acestuia fiind de 700.000 de euro.

Rămîn tot pe ultimul loc
CFR rămîne momentan pe ultimul loc în Liga 1 cu 12 puncte şi speră să-şi primească restul de puncte în maximum două luni! Sancţiunea de 24 de puncte penalizare dictată de Comisiile FRF la începutul lunii februarie a fost cauzată de neplata salariilor către foştii jucători Ioan Hora, Claudiu Voiculeţ, Daniel Stana, Liviu Ganea şi Vasile Maftei.

"Cele 24 de puncte le  vom lua săptămîna viitoare şi probabil ni se va ridica şi interdicţia de a face transferuri. Dacă am fi cîştigat astăzi eram la şase puncte de Steaua şi ne băteam la titlu"
Eugen Trică, după meciul cu Steaua din Ghencea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
daniaania
daniaania  •  28 Martie 2015, 16:42
Postat de dinamo.ia.champions.league pe 27 Martie 2015, 17:05

Degeaba primiti punctele ca pe Dinamo nu ajungeti, noi in timpu asta vom mai face alte 30 de p pana la final iar voi cu toate punctele din toti ani nu veti depasi linia retrogradari, asa ca stai jos ca m-ai enervat si nu mai bag la dinamo cele 15 milioane, FORZZA DINAMO, mergem impreuna spre titlu cu nr 19, abia astept luna mai, luna milioanelor si luna de europa, anghelache mai are 3 ore si ajunge in Romania din Franta ca a fost sa primeasca derogarea de la Platini, Hai Cainii mei.

Vai de mama vostra flamanzi...Sperante desarte ai, bre..Comentariul tău...

manty_one
manty_one  •  27 Martie 2015, 22:54
Postat de disclosure pe 27 Martie 2015, 19:46

Ipocritul bianco , erau astia pe 1 pe dracu' , mai arata-ti fata adevarata mai mult.

te-ai convins greu probabil!!....asta e cea mai mare curva de pe aici...face parte din acea categorie de oameni care in fata te pupa si in spate te scuipa! nu iti doresc sa ai parte in viata reala de asemenea oameni,sunt foarte periculosi!...de altfel viata lui e aici,pe articolele despre Steaua, dis de dimineata pana in noapte tarziu,in general are comentarii pupinckuriste,dar uneori isi arata adevarat fata rabufnind astfel!!

lenan
lenan  •  27 Martie 2015, 20:46
Postat de unico_biancorossi pe 27 Martie 2015, 19:16

daca nu erau depunctati si daca puteau face transferuri acum erau pe primul loc. FC Shtoaia Fara Nume, Sigla si Fani a jucat kataclismique in acest retur.

numele echipei este si va ramine steaua, cu cei mai multi fani in tara...

Vezi toate comentariile (40)
Comentează