FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cine sunt "specialiștii de la Rin", pe care îi acuza Rednic. Negoiță are 3 consilieri care au marcat istoria lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2016 11:11

Mircea Rednic a declarat că nu o va mai antrena pe Dinamo în sezonul viitor și a acuzat faptul că finanțatorul Ionuț Negoiță se consultă cu "specialiștii de la Rin".

Potrivit surselor GSP, oamenii din fotbal cu care se consultă Ionuț Negoiță în anumite decizii legate strict de partea sportivă sunt Mircea Lucescu, Ionuț Lupescu și Cornel Dinu.

Lucescu este un apropiat al lui Ionuț Negoiță, cei doi având de foarte mult timp o relație excelentă, patronul lui Dinamo asistând în ultimii ani la mai multe meciuri ale celor de la Șahtior.

Lupescu i-a ajutat pe cei de la Dinamo cu privire la participarea în cupele europene în sezonul viitor și cu recursul făcut la TAS, fostul căpitan dinamovist fiind un om important în cadrul UEFA.

Dinu, administratorul echipei, este o persoană cu care Negoiță vorbește des, fiind o legendă a clubului alb-roșu.

"Ceea ce pot spune însă cu toată convingerea este că am încredere în judecata preşedintelui Negoiţă, sub toate aspectele. Din punctul acesta de vedere, preşedintele Negoiţă, spre deosebire de alţii, a intrat în foc, a salvat clubul de faliment, scoţându-l din insolvenţă, într-o situaţie foarte grea, şi Dinamo este una dintre puţinele echipe cu toate condiţiile pe care s-a angajat să le îndeplinească, plătite şi executate la zi" Cornel Dinu, pentru GSP.RO

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (63)
velti80
velti80  •  06 Mai 2016, 19:10

Claudiu Niculescu. E caine, e tanar, are ambitie, a demonstrat la Mioveni si Valcea ca e un antrenor bun. Si are nevoie de Dinamo ! Si Dinamo are nevoie de el!

panzer_lehr
panzer_lehr  •  06 Mai 2016, 18:54

Priviti aici luxul oferit clientilor de bilionarul Negoita : http://www.booking.com/reviews/ro/hotel/rin-grand.ro.html

zecs93
zecs93  •  06 Mai 2016, 18:02
Postat de panzer_lehr pe 06 Mai 2016, 16:04

Daca era Reghe te interesa foarte mult . Nici nu mai dormeai noptile .

Oricare antrenor bah asta, treburile astea nu-si au rostu, consider ca le merita oricine daca face performanta cu materialul slab al clientului !!!

Vezi toate comentariile (63)
Comentează