FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA ARMATEI

EXCLUSIV Comandantul CSA dezvăluie ce urmează pentru Steaua Armatei: "Avem deja oferte pentru sponsorizări"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 februarie 2017 16:20

Cristian Petrea, comandantul interimar al Clubului Sportiv al Armatei, a acordat un interviu pentru Gazeta Sporturilor și a dat mai multe detalii despre Steaua Armatei.

Petrea a anunțat că echipa va începe în sezonul viitor din Liga a 4-a, după ce s-a discutat cu Asociația Municipală de Fotbal București și că deja a început negocierile pentru mai multe sponsorizări.

- Domnule comandant, Steaua Armatei o ia, practic, de la zero. Nu vă e teamă, având în vedere că aşteptările sunt atât de mari?

- Nu, fiindcă ştim că trebuie să reușim. Avem deja o echipă puternică. Marius Lăcătuș e un om extraordinar, e deja implicat la maximum, iar împreună cu noul antrenor, cu staff-ul tehnic al acestuia, vom demara acţiunea de selecţie în martie, astfel ca în septembrie, când va începe Liga a 4-a, să fim gata de luptă.

- Deci s-a stabilit, veţi începe din Liga a 4-a?

- Da, am vorbit la Asociația Municipală de Fotbal București. Trebuie să ne armonizăm legislativ, astfel încât la momentul în care vom depune documentația de înscriere, să îndeplinim toate condițiile de eligibilitate.

- Rămâne acel buget anunţat, de 300.000 de euro pentru primul sezon?

- Da, noi aşa am calculat, pentru că înființăm echipa de la zero. Trebuie să aducem antrenori, să transferăm jucători, să le oferim condiții de masă, de cazare, celor care vor solicita acest lucru, echipament. Avem deja oferte importante pentru sponsorizări, sume frumoase, zicem noi, pentru Liga a 4-a. Rămâne să le concretizăm, astfel ca fotbaliștii CSA Steaua Bucureşti să beneficieze de condiții de pregătire, de antrenament, la nivelul unei formaţii de Liga a 2-a.

- Aţi stabilit forma juridică prin care clubul să poată primi aceste sponsorizări?

- Încă nu, dar lucrăm la ea şi ne apropiem de finalizare. Nu ştiu dacă va fi o societate pe acțiuni, însă nu cred, fiindcă mandatul Ministerului Apărării nu se circumscrie acestui aspect. 

Interviul integral poate fi citit pe platforma Gazeta Digitală AICI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (128)
iobag
iobag  •  19 Februarie 2017, 13:23
Postat de timm pe 18 Februarie 2017, 20:38

Daca esti prost, doar de la cap se trage. Craiova se judeca in instantele civile romanesti, oar aici se judeca palmaresul. Toata familia ta e la fel?

Pai atunci leaga te la cap ba prostalaule, sa nu se mai traga

pedro_nr1
pedro_nr1  •  18 Februarie 2017, 22:19
Postat de jalabert pe 18 Februarie 2017, 20:28

ce venituri are csa cand ei nu au nimic? venituri provenite din imaginatie?

nu au zis ca au, ci ca vor avea, sau ar vrea sa aiba ... practic nu are si nu va avea nimic , doar ceva marunti sa se scalde ani la rand in divizia 4, 5 poate si a 3a ... :)

timm
timm  •  18 Februarie 2017, 20:38
Postat de iobag pe 18 Februarie 2017, 20:33

Bai valetule, dupa ce ca o dai la intors mai si reactionezi la argumente logice ***. Invata diferenta dintre un tribunal sportiv si un tribunal juridic, vezi ce se judeca pe la fiecare si dupa aia trecem la discutii serioase. ***

Daca esti prost, doar de la cap se trage. Craiova se judeca in instantele civile romanesti, oar aici se judeca palmaresul. Toata familia ta e la fel?

Vezi toate comentariile (128)
Comentează