FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Contra nu i-a iertat în totalitate pe jucătorii prinși în cazinou » Cum i-a pedepsit pe aceștia

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 martie 2017 18:38

Cosmin Contra a luat decizia finală în privința elevilor săi prinși într-un cazinou cu doar câteva ore înainte de meciul cu Steaua din semifinalele Cupei Ligii. 

Deși a fost tentat să-i amendeze pe jucătorii prinși în ofside, tehnicianul Cosmin Contra a decis să ia o decizie mai blândă în cazul acestora.

Astfel, jucătorii prinși în fapt vor trebui să plătească o masă în oraș coechipierilor.

Cosmin Contra i-a anunțat pe jucători că nu va mai tolera alte acte de insiciplină pe viitor, dar a luat decizia de a nu-i amenda pe jucători pentru a nu strica atmosfera bună din vestiar, prilejuită de cele trei victorii importante reușite de "câini" de la venirea lui "Guriță".

În ziua meciului dintre Dinamo și Steaua din semifinalele Cupei Ligii, Daniel Popa, Steliano Filip, Claudiu Bumba și Dan Nistor au fost surprinși într-un cazinou, în timp ce se jucau la "păcănele" și la ruletă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1425838917717550
John Milne  •  04 Martie 2017, 19:12

No bone soup this weekend.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează