FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI - DINAMO, 20:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

EXCLUSIV Contra se gândește la o mare surpriză în meciul cu CSM Poli Iași » Ar putea titulariza un jucător inedit

Articol de - Publicat duminica, 13 august 2017 14:28

Dinamo va juca astăzi, de la ora 20:00, contra celor de la CSM Poli Iași. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV.

Pentru duelul cu formația din Iași, Cosmin Contra nu se va putea baza pe căpitanul Steliano Filip, fundașul stânga fiind suspendat pentru cumul de cartonașe. 

Astfel, potrivit surselor GSP.RO, Cosmin Contra ar putea face o mișcare surprinzătoare. Având în vedere că Maxi Oliva nu este complet refăcut, antrenorul lui Dinamo se gândește să îl titularizeze pe postul de fundaș stânga pe mijlocașul Ionuț Șerban. Ultimul meci al lui Șerban la Dinamo a fost pe 26 octombrie 2016, în meciul din Cupa României cu Dinamo II, când a bifat 68 de minute.

"Guriță"nu este încă decis, dar ar putea apela la această varianta pentru a nu schimba banda dreapta, Romera - Hanca, cei doi având un randament bun împreună. Șerban a mai jucat pe această poziție în două rânduri, iar ieri a fost prezent și la conferința de presă.

Echipa probabilă Dinamo: Penedo - Romera, Nedelcearu, Katsikas, I. Șerban - Anton, Mahlangu - Hanca, Nascimento, Salomao - Nemec
Rezerve: Brănescu, Rivaldinho, Albin, Costache, Dudea, Marici, Bumba

Șerban, 22 de ani, are 54 de meciuri la Dinamo și a venit la echipa alb-roșie în 2013, de la Sportul. Pentru Dinamo are 1 gol și două pase de gol, în 54 de meciuri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  13 August 2017, 17:31
Postat de spinoza pe 13 August 2017, 17:31

Bine ca ati scapat de Filips! Cel mai tolomac din echpa. Pare ca nu intelege nimic! Poate intra Danciulescu!

Las'ca s-a intors Anton, alta dauna.

spinoza
spinoza  •  13 August 2017, 17:31

Bine ca ati scapat de Filips! Cel mai tolomac din echpa. Pare ca nu intelege nimic! Poate intra Danciulescu!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  13 August 2017, 17:19
Postat de reddm pe 13 August 2017, 17:14

Nu! De ce nu este scos din lot asta!? Este cel mai prost jucator care l-a avut Dinamo

Cel mai prost este Filip. EVER.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează