FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Contre între Rednic și Negoiță din cauza unui transfer » Cine a avut cîștig de cauză

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2016 09:52

Dinamo s-a înțeles cu mijlocașul Romario Kortzorg, care va semna un contract valabil pînă în vara lui 2018.

Potrivitit surselor Gazetei Sporturilor, transferul mijlocașului de 26 de ani a iscat un mic conflict între Mircea Rednic, antrenorul echipei, și Ionuț Negoiță, finanțatorul "cîinilor".

Ionuţ Negoiţă s-a opus într-o primă fază acestei mutări din cauza vieţii extrasportive, patronul a fost convins în cele din urmă de Rednic. Tehnicianul l-a dorit neapărat pentru a avea mai multe variante la mijlocul terenului. Romario poate juca atît pe ambele benzi ale terenului, cît şi în spatele vîrfului.

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau în varianta digitală materialul integral și află ce salariu va avea jucătorul și ce spun cei de la Dinamo despre acest transfer.

Alte subiecte exclusiv print:

✓Interviu cu dinamovistul Batin: "Dinamo e mai sus în clasament decît Steaua. Așa va fi și la sfîrșitul campionatului!"
✓Arbitrul Tudor a uitat unde e punctul cu var! Cifre inedite în Liga 1
Atacantul Petrolului, Pakar, la ora marilor promisiuni: "Nu retrogradăm niciodată!"
✓Superreportaj din Stoke-on-Trent, de la meciul cu Arsenal » Cum se trăiește un meci pe Britannia Stadium
✓Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (65)
zecs93
zecs93  •  08 Februarie 2016, 14:46
Postat de dinamo_fan pe 08 Februarie 2016, 12:49

De acord. Dar Puljici e in lot pana la vara si cand a intrat nu s-a facut de ras. Asa ca probabil in vara daca pleaca va fi adus altcineva acolo. Nedelcearu e a 4-a solutie. Bunoza din ce stiu eu venea doar pe bani. Fara 500.000 euro nu cred ca-l putea lua Dinamo.

Da dar Bunoza ar veni pentru postu de fundas stanga unde a facut ravagii in polonia, chiar l-am vazut in videoclipu ala cand a semnat cu noi in primu mandat, asa viteza si fuleu ca la el nu am mai vazut, l-ar tine pe filip rezerva foarte mult timp de acum inainte !!! Plus ca au fost cei mai buni jucatori ( Elhamed si Bunoza) din tot lotu ala adus atunci de Stanciu !!! Sper sa vina, doamne ajuta sa se faca aceste 2 transferuri !!! cu ei in teren rupem *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  08 Februarie 2016, 14:42
Postat de dinamo_fan pe 08 Februarie 2016, 13:00

acum vad totusi ca Bunoza e liber de contract. poate ar trebui adus. Cu putin efort pot fi adusi Bunoza si Elhamed si parca alta ar fi increderea.

bunoza e liber de contract la ora asta pentru ca si-a reziliat contractu cu pescara si eu cred ca ar veni pe 7.000-8.000 de euro cat i-ar da Negoita, la fel si elhamed care nu-ti mai zic ca a zis ca isi doreste din rasputeri sa vina la clubu asta unde sa simtit cel mai bine in toata cariera lui de fotbalist,chiar a refuzat alte oferte mai bune financiare de 1000 de ori decat Dinamo doar ca sa vina la noi si Negoita nu a fost in stare sa achite anafului accea datorie, acum am inteles ca a achitat-o iar Rednic cica la sunat pe elhamed acum 3 zile, eu sper sa se faca pentru ca altfel abordam aceste ultime 3 meciuri ramase din campionat + play-offul !!! Cu Elhamed,Bunoza si poate inca o extrema care cred ca va fi Kortzog pai rupem oa111a, va asigur de asta !!!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  08 Februarie 2016, 13:00

acum vad totusi ca Bunoza e liber de contract. poate ar trebui adus. Cu putin efort pot fi adusi Bunoza si Elhamed si parca alta ar fi increderea.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează