FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, 20:30, DIGI, TV TELEKOM, LOOK, GSP

EXCLUSIV Cornel Dinu, nemulțumit de felul în care este tratat: "Vă dați seama unde s-a ajuns dacă trebuie să dau bani ca să intru și să ies de la Dinamo"

Articol de - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 16:25

FCSB și Dinamo se vor duela în această seară, de la ora 20:30, în derby-ul Ligii 1. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Cornel Dinu a fost sâmbătă la antrenamentul "câinilor" pentru a-i ura baftă lui Vasile Miriuță.

"Am  fost la antrenamentul lui Dinamo pentru a-l felicita și pentru a-i ura baftă lui Vasile Miriuță. Mi-a luat un sfert de oră să ies din parcul Dinamo. E plin de bariere unde plătești 2 lei pe oră. Scoți bonuri, le plătești nu știu unde și te duci la ghișeu. Securitate maximă! E o combinație de lagăr cu Checkpoint CharlieVă dați seama unde s-a ajuns dacă trebuie să dau bani ca să intru și să ies de la Dinamo.

În altă ordine de idei, dacă dinamoviștii vor sta în picioare din punct de vedere fizic și mental, vor bate Steaua. Sunt sigur de asta. Sper să iasă din apărare mai repede decât am ieșit eu ieri din Checkpoint Charliet Dinamo. Altfel le va fi greu", a spus Cornel Dinu pentru GSP.RO.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
risc_mix
risc_mix  •  24 Septembrie 2017, 19:31

Mă Mister, tu glumești?. Cică e,,plin de bariere unde platești 2 lei pe oră”.Păi ce dracc de bariere sunt alea la care stai cate o oră?

1663755793951448
Costi Costinel  •  24 Septembrie 2017, 19:16

Foarte acide comentarii !! Nea' Dinu nu s-a plans ca trebuie sa plateasca !! Nu e de mirare , ca ..."noua generatie" , de obicei ..mai proasta si mai grabita (DIN PACATE!!) iti pune eticheta imediat ... *** !! eu sunt Stelist de mic , da Nea' Dinu e o valuare!!!Cine n-are batrani , sa-i cumpere !! ... si va mai mirati de ce nu intrati macar in Europa ?? Intot deauna v-ati scumpit la neghina si ati fost ieftini la malai!! Nu mai aveti pe nimeni ca Dinu in club , da voi si cu desteptu de Negoita , n-o sa intelegeti asta NICIODATA , pentru simplu motiv ca n-aveti cu ce!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

joze_maurinio
joze_maurinio  •  24 Septembrie 2017, 18:35

S-a ajuns la normalitate! M-am saturat ca acesti lingai sa creada ca li se cuvine totul gratis! Invatati *** sa platiti, ca orice om!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează