FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

EXCLUSIV Craiova a acceptat oferta Stelei de 3,6 mil de euro pentru 4 jucători! Negocieri nocturne la Snagov + Discuția lui Rotaru cu jucătorii

Articol de - Publicat luni, 11 ianuarie 2016 23:36

Surse GSP.ro au dezvăluit că luni seară, în jurul orei 22:00, în recepția hotelului Mirage din Snagov, unde sînt cazați oltenii înainte de deplasarea de mîine pentru cantonamentul din Turcia, și-a făcut apariția patronul lui CSU Craiova, Mihai Rotaru.

UPDATE 23:30

Acesta a stat de vorbă cu cei 4 jucători doriți de Steaua - Andrei Ivan, Nicuşor Bancu, Alexandru Mateiu şi Bogdan Vătăjelu - și i-a anunțat că și-a dat acceptul ca aceștia să semenze cu roș-albaștrii în schimbul a 3,6 milioane de euro!

Sînt șanse mari ca pînă dimineață toate părțile să bată palma, iar Ivan, Bancu, Mateiu și Vătăjelu sa plece cu Craiova în Turcia, dar să meargă direct în cantonamentul Stelei, la Belek!

"99% ne-am înțeles, mai trebuie doar ca jucătorii să semneze contractele cu Steaua", au dezvăluit sursele GSP.

Știrea inițială

update 14:20

Alexandru Bourceanu şi Mihai Pintilii sînt singurii doi jucători pe care Steaua i-a transferat în această iarnă. În plus, Paul Pîrvulescu a revenit la echipă după împrumutul către FC Voluntari.

Dar campioana nu se mulţumeşte cu atît, iar în această dimineaţă a făcut o nouă ofertă celor de la CS U Craiova pentru a pune mîna pe patru dintre cei mai buni jucători din lotul oltenilor. Sursele ziarului dezvăluie că oficialii din Bănie au cerut 3,6 milioane de euro pe cei patru jucători, pe care e dispusă să-i transfere încă din această iarnă.

Jucătorii pe care Laurenţiu Reghecampf şi Gigi Becali îi doresc la echipă sînt Andrei Ivan, Nicuşor Bancu, Alexandru Mateiu şi Bogdan Vătăjelu.

"Este adevărat că în aceste momente negociem transferul celor patru jucători la Steaua. Avem multe discuţii pe marginea acestor mutări, iar pînă mîine sînt şanse foate mari să se realizeze mutările", au dezvăluit surse din cadrul echipei campioane.

Suma de 3,6 milioane de euro este aceeaşi pe care Steaua a oferit-o Astrei pentru transferurile lui Budescu, Alibec, Enache şi Junior Morais, doar că oficialii giurgiuveni au refuzat propunerea venită din partea patronului campioanei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (171)
mihai231
mihai231  •  12 Ianuarie 2016, 09:02
Postat de alexbibirica1 pe 12 Ianuarie 2016, 08:41

e mai mica oferta pastorului decat cea a lui ionut negoita,care sunt sigur c-a fost superioara :)

stiu ca glumesti, eu chiar sunt curios, pentru ca se stie ca Becali ofera totusi salarii, asta se stie o spun toti, de aceea sunt curios...oricum Dinamo nu are nevoie de asemenea jucatori, sincer Becali nu este atat de prost incat sa dea banii astia pe cei 4 jucatori...astea sunt stiri marca gsp....oricum banii astia nu merita cei 4 ...

alexbibirica1
alexbibirica1  •  12 Ianuarie 2016, 08:41
Postat de mihai231 pe 12 Ianuarie 2016, 08:33

asa/i bibirica:)......sunt curios totusi...ce oferta atat de mica le/a facut pastorul ca au refuzat?....se stie ca totusi salarii ofera....nu se mai intelege nimica....

e mai mica oferta pastorului decat cea a lui ionut negoita,care sunt sigur c-a fost superioara :)

alexbibirica1
alexbibirica1  •  12 Ianuarie 2016, 08:34
Postat de Romeo Daniel pe 12 Ianuarie 2016, 08:24

Daca această stire este adevărată înseamnă ca Becali a luat-o razna rau !!! Pai : Scapi de Keseru si Sanmartean pentru ca deranjaza salariul...nu-l aduci inapoi pe Keseru ca nu vrei sa dai salariu de 400-500 mi pe an,nu dai 1,5 mil.euro pe Asprilla de la bulgari sau 1,3 pe Budescu si vrei sa dai 3,6 milioane euro pe 4 rezerve ???? :-)) Eu cred ca cu 3,6 milioane cumperi 2 titulari nu 4 rezerve ca acum. Ce sa faci cu Bancu si Mateiu? Nu joaca la inchidere Bourceanu si Pintilii???? Ce sa faci cu Ivan ca saracu este o tanara speranta ca si Tudorie sau Mihai Costea? Steaua are nevoie de titulari nu doar asa pentru completarea lotului.

de parca ar fi prima teapa luata ...

Vezi toate comentariile (171)
Comentează