FOTBAL  »  Superliga  »  DEMISIE

EXCLUSIV Cristi Popovici a fost demis de la Botoşani » Era al doilea cel mai longeviv antrenor din Liga 1

Articol de - Publicat luni, 02 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 02 decembrie 2013 16:27

Cristi Popovici a fost demis în această după-amiază ca urmare a rezultatelor slabe din ultima perioadă, ultima înfrîngere venind chiar ieri, împotriva Concordiei Chiajna, scor 0-2.

Lui i s-a reproşat că echipa n-a mai cîştigat de mai bine de două luni, mai precis din 29 septembrie. De atunci, moldovenii au legat 7 meciuri fără victorie, dintre care ultimele 6 sînt numai înfrîngeri.

Leo Grozavu va fi interimar pînă la finalul anului, iar secund va fi Vali Bordeanu.

"Despărţirea a venit din partea clubului şi am fost în totalitate acoperit. Consider că am făcut o treabă bună la Botoşani. Am intrat în gaura asta neagra si n-am mai reuşit să găsim luminiţa de la capătul tunelului. Ieri m-am simţit mai rău cînd galeria a strigat demisia", a spus Popovici pentru GSP.RO.

Botoşani a picat pe locul 11, după ce, acum 10 etape, echipa era chiar pe prima poziţie.

Popovici, 45 de ani, era al doilea cel mai longeviv antrenor dintre cei 18 actuali din Liga 1, după Reghecampf, FC Botoşani instalîndu-l în septembrie 2012, cînd echipa era în Liga a II-a.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
dash.berlin
dash.berlin  •  03 Decembrie 2013, 00:47
Postat de gymd pe 02 Decembrie 2013, 19:02

cika Vivi Rachita va fi noul antrenor al Botosaniului din cate vad pe digisport :)))) nasol ca jucam cu ei etapa viitoare, cine stie ce le va spune noul antrenor :)))

Daca vine Rachita urmeaza alte sapte infrangeri :))) ala-i antrenor cum sunt eu Chuck Norris :)

gymd
gymd  •  02 Decembrie 2013, 19:02

cika Vivi Rachita va fi noul antrenor al Botosaniului din cate vad pe digisport :)))) nasol ca jucam cu ei etapa viitoare, cine stie ce le va spune noul antrenor :)))

conasu_boeru
conasu_boeru  •  02 Decembrie 2013, 18:19

Dupa primele 4-5 etape cand pe primele locuri erau ACS (nu pot sa-i zic Poli) si FC Botosani (parca si Sageata era pe acolo), i-am zis unuia de la Timisoara ca nu termina turul in primele 10 niciuna din ele, de m-a injurat ala o seara intreaga ! Era emulatia aia de inceput, nu erau suspendati , accidentati, aveau o bruma de bani la inceput, autoritatile erau lapte si miere.... Pe parcurs e greu daca nu ai un lot si numeric si valoros care sa tina un tempo echilibrat, dar unii daca le zici un adevar, verificat ani in sir, ii apuca strechea...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează