FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV CS U Craiova, pe urmele unui fotbalist care a fost și în atenția FCSB!

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 20 iulie 2017 20:48

Mijlocașul ivorian Tiemoko Konate (27 de ani), de la Sparta Praga, este în negocieri cu CS U Craiova. Fotbalistul s-a aflat în urmă cu un an pe radarul celor de la FCSB.

Conform surselor GSP, oltenii negociază aducerea lui Konate și așteaptă un răspuns din partea jucătorului până vineri dimineață. 

Konate a fost dorit de FCSB vara trecută de Gigi Becali, dar Sparta Praga nu a fost de acord să-l cedeze pe mijlocașul care a înscris un gol și a dat 2 pase decisive în cele 13 meciuri jucate pentru Sparta în sezonul trecut din prima ligă cehă.

CS U Craiova a negociat și s-a înțeles cu Sparta Praga și în cazul lui Vătăjelu, fundașul de 24 de ani transferat de Sparta în ianuarie, pentru suma de 1,4 milioane de euro.

750.000 €este cota de transfer a lui Konate, conform site-ului transfermarkt.com

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
stefan..
stefan..  •  20 Iulie 2017, 23:15
Postat de balauru48 pe 20 Iulie 2017, 22:41

La o stire despre Craiova ati pus o poza cu ciobanul vostru preferat??? ***!!!

Ce este de mirare?... De unde vine "subventia" pentru GSP? De la Gigi Becali.... Urmariti cum sunt "urcate" te miri ce "cancan-uri" despre cioban. :)))

936901769693416
Predan Mihai  •  20 Iulie 2017, 22:54

:))) Ce cauta puscariasul asta,la o stire despre Craiova!? Daca nu era pe radarul fcsb,nu mai aminteati despre ivorian,asa-i,dromaderilor!?

balauru48
balauru48  •  20 Iulie 2017, 22:41

La o stire despre Craiova ati pus o poza cu ciobanul vostru preferat??? ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează