FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Cum l-a oprit Gigi Becali pe Rădoi din drumul către una dintre cele mai bune echipe ale lumii » Mirel dezvăluie și cu ce echipă ținea în copilărie

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2015 10:36

Mirel Rădoi a acordat un interviu în exclusivitate ediției tipărite a Gazetei Sporturilor în care a vorbit printre altele despre echipa pe care o simpatiza în copilărie și despre momentul în care Gigi Becali a refuzat să-l transfere la Inter.

"Nu am ținut cu Steaua cînd eram copil, nici vorbă. Am fost suporterul Universității Craiova. Plecam de la Severin la Craiova cu mașinile, ne strîngeam 4-5 inși, puneam bani de benzină și mergeam pe stadion", a spus Mirel Rădoi.

Tehnicianul Stelei a continuat și a povestit cum a ratat în 2008 un transfer la Inter: "Poate că unele alegeri n-au fost cele mai inspirate, dar nu a depins numai de mine. Poate că ar fi fost mai bine să plec în Europa mai devreme, dar am avut parte și de doi ani nefericiți în carieră, 2006 și 2007, cînd n-am putut juca mai mult în partidele din Liga Campionilor, din cauza accidentărilor. Mutarea nu s-a mai realizat din cauza sumei de transfer, s-au cerut prea mulți bani pe mine".

Citește un amplu interviu cu Mirel Rădoi în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de azi sau în Gazeta Digitală.

Alte subiecte exclusiv în ediţia tipărită:
» Începe un nou sezon al Ligii 1: azi ai cele mai tari 10 topuri cu jucătorii care iau startul
» Unul dintre nou-veniții la Dinamo dezvăluie: "Doctorii mi-au spus atunci să nu mai joc niciodată"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
vap_andrei
vap_andrei  •  03 Iulie 2015, 15:56
Postat de pbogdan pe 03 Iulie 2015, 13:08

V-am tras 6 boabe sezonul trecut si fara Messi. De 3 ani incoace toti sunteti in genunchi... probabil nu se investeste asa prost precum crezi.

"V-am tras".. auzi la el. Ba ***, tu esti din Romanica asta. Ce v-am tras? Te pomenesti ca esti catalan de acum, dupa 1 an de cules capsuni cu ***' pe acolo. Taci din gura descultule.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  03 Iulie 2015, 15:24
Postat de pbogdan pe 03 Iulie 2015, 13:08

V-am tras 6 boabe sezonul trecut si fara Messi. De 3 ani incoace toti sunteti in genunchi... probabil nu se investeste asa prost precum crezi.

Dar la varianta ca desi voi investiti prost, la Dinamo nu se investe deloc te-ai gandit?!:)))))))))))) Ca de-aici vin si victoriile voastre...

us27mereusuperiori
us27mereusuperiori  •  03 Iulie 2015, 14:51

Pai toata Oltenia tinea cu Universitatea Craiova, club asasinat de Mircea Sandu , Mitica Dragomir , Antonie Solomon si Olguta Vasilescu.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează