FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Cum proceda Dinamo când voia să câștige un meci? Dezvăluiri savuroase: "Ne obligau! Ziceau că ne dau 2-1, dar ne băteau cu 3-1! Nici măcar nu se țineau de cuvânt" :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2016 10:30

Ion Sdrobiș, 70 de ani, a făcut o radiografie nemiloasă fotbalului intern și personajelor importante din fenomen. Printre cei criticați este și Mircea Lucescu. A povestit cum acționa Dinamo pentru a câștiga un meci în trecut. 

Cu Lucescu a avut multe contre în anii 90, când actualul tehnician al lui Zenit o pregătea pe Rapid.

"I-am zis: «Pe vremea ăluilalt mă băteai cu Postelnicu, acum cu banii lui Copos!». Eu n-am făcut blaturi în viața mea, dar veneau cu Bărbulescu, cu Postelnicu și spuneau că ne bat cu 2-1 și ne învingeau cu 3-1, nici măcar nu se țineau de cuvânt.

Au fost 3 meciuri în viața mea în care mi s-a cerut, că dă Cami, că dă ăla, pac, pac, hai la joc! Numai Dinamo ne obliga. Steaua o fi fost cu alte canale, de obicei lucra cu arbitrii, că i-am strâns pe unii de gât.

Dinamo venea la intimidare. Valentin Ceaușescu nu a venit o dată să ceară ceva", a rememorat Sdrobiș. Totuși, are un respect deosebit pentru Il Luce: "A avut minte mereu, d-aia a și ajuns la nivelul unde e. Chiar și el a recunoscut mai demult: «În România, e nevoie de oameni ca Sdrobiș!»".

Citește întreg interviul în Gazeta Sporturilor de azi sau din ediția digitală. 

Alte materiale EXCLUSIV PRINT

√ De 1.000 de ori Reghecampf! Performanţă remarcabilă pentru tehnicianul Stelei

√ Fostul mare fotbalist român ajuns acum consilier la echipa de fete a lui PSV

√ Mergeţi pe mâna noastră! Pariuri din play-off-ul Ligii Campionilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (69)
montgomerry
montgomerry  •  24 August 2016, 20:14

Preotul e las pana la capat.Ma face sa rad cand afirma ca el nu a facut blaturi in viata lui !? Hai parinte,recunoaste macar acum,***?Stii tu foarte bine cand,sa nu vorbesc eu, ca nu te mai primeste nici dracu in biserica.Si uite asa incepe legenda,cu aberatiile unui raspopit.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  24 August 2016, 20:09
Postat de 1745flo pe 24 August 2016, 19:24

Nici o grija ca n-a furat nimeni mai mult decat fosta echipa a fiului de dictator si actuala ciobanului!

Pai, cine teroriza tara asta? Armata romana sau Securitatea voastra? Ia mai intreaba si tu oameni care au trait pe vremea aia. De fapt, nici nu e nevoie, fa un sondaj acum printre romani si sa vedem, pe cine urasc ei mai mult, Armata sau Militia?

dinamo_fcd_in_adn
dinamo_fcd_in_adn  •  24 August 2016, 19:45
Postat de juliusmad pe 24 August 2016, 17:17

si totusi, tii cu dinamo bucuresti. doar dinamo bucuresti?

SURPRIZA PE NOI NU NE CONDUC NISTE PU/SC/AR/IA/SI ...............URMATORUL E BETIVUL NR4 DIN TWRMA..............NICAIERI IN LUME NU AI SA MAI VEZI CUM FIUL DICTATORULUI SCOATE ECHIPA DE PE TEREN INTR-O FINALA DE CUPA CA NU SUNT IN STARE SA CASTIGE PE TERENUL DE FOTBAL .............DOAR LA steaua VEZI ASA CEVA..............sDROBIS MARE ANTRENOR SI ASTA FRUSTRAREA LUI SA NUMIT DINAMO ........... UMILINTA VOASTRA .......... DOAR DINAMO BUCURESTI

Vezi toate comentariile (69)
Comentează