FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

EXCLUSIV Cum procedează Iordănescu în războiul cu Steaua » Mărturii din prima linie: "Dacă steliștii nu sînt suspendați, te dăm afară!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2016 12:09

Steaua și naționala se află în conflict, după ce Reghecampf a refuzat să își lase jucătorii în cantonamentul lui Anghel Iordănescu, iar acum, selecționerul cere ca FRF să ia măsuri împotriva Stelei.

În 2004, între Steaua, antrenată atunci de Victor Pițurcă, și naționala pregătită tot de Anghel Iordănescu a avut loc același tip de conflict, iar cazul a ajuns la Comisia de Disciplină.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă cum s-a desfășurat atunci cazul și un interviu cu Alexandru Boc, președintele de atunci al Comisiei de Disciplină. Acesta spune că a fost amenințat de cluburile din Liga 1 că va fi schimbat din funcție, dacă Steaua nu este suspendată.

"Înainte de şedinţa comisiei pe care o prezidam, unii preşedinţi de cluburi s-au întîlnit în secret la Restaurant la Operă. Acolo s-au pus de acord să facă o alianţă împotriva Stelei. În primele 3 etape ale returului, Steaua juca şi cu Rapid, dar şi cu Dinamo.

Jean Pădureanu avea influenţă mare atunci, iar după discuţia lor, m-a sunat. «Sandule, trebuie să ne vedem. Urgent!». M-am întîlnit cu el, iar mesajul a fost unul direct, clar, ameninţător: «Dacă nu suspenzi jucătorii, dar şi Steaua, atunci o să te schimbăm!»"Alexandru Boc pentru Gazeta Sporturilor

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau în varianta digitală interviul integral cu Alexandru Boc și află culisele scandalului din 2004, care a fost decizia Comisiei de Disciplină și ce a pățit Alexandru Boc.

Alte subiecte exclusiv print de azi: 

- Hamroun "retrogradat" de Reghe după ce a ratat un penalty cu Sturm Graz

- Aventura familiei de români care a cucerit Europa pe o motocicletă cu ataș: prin 41 de țări în 4 luni! Detalii inedite și imagini unice

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (80)
920930717928342
Daniel Duhalm  •  01 Februarie 2016, 09:32

Generalul ..e cam idiot de felul lui...dar i se permite sa ramana asa...eu 1 ..cu turneul ala de 2 lei nu sunt de acord...la modul in care e facut...trebuiau luati tinerii din urmatorul val sub tricolor sa se vada cel putin cam pe unde sunt ei in raport cu ceilalti....titularii de drept...asa cel putin era un castig ...dar nu...el vrea sa-si justifice existenta si salariul care al are ...si atat...

hotcocoa
hotcocoa  •  01 Februarie 2016, 08:46

Mai e oare vreo surpriza ptr cineva ca exosta aliante contra stelei printre echipe? marile rivale tot timpul au complotat si si au indemnat staful si galeriile la tot felul de injurii si capcane "mediatice". Nu zic ca Steaua e o sfanta...nici pe departe....dar oricum e cea mai iubita din romania...si asta o face si cea mai vorbita pe la spate si cea mai "sapata".

cincinalul_patru_ani
cincinalul_patru_ani  •  01 Februarie 2016, 01:07

Asa si? O echipa *** martirizata de dragul *** sincron cu orice elucubratie a brazarului sef. Altceva?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (80)
Comentează