FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Da pentru națională, nu pentru Dinamo » Ce decizie-surpriză a luat Adam Nemec

Articol de - Publicat miercuri, 21 martie 2018 15:46

Adam Nemec a plecat tocmai până în Thailanda ca să participe la un turneu în care e implicată echipa Slovaciei. Atacantul a transmis că este gata să joace pentru Dinamo după ce se întoarce de acolo.

Adam Nemec n-a mai jucat deloc în ultima lună pentru Dinamo, justificând că e accidentat, dar a plecat la începutul acestei săptămâni spre Bangkok ca să se alăture primei reprezentative a Slovaciei pentru un turneu de meciuri amicale în Thailanda. Atacantul de 32 de ani a devenit bun de joc pentru naționala sa la 7.800 de kilometri de București.

Golgeterul ediției trecute pentru dinamoviști s-a accidentat la Derby de România, suferind o ruptură musculară. A fost nevoit să încheie pe teren meciul cu FCSB (2-2), întrucât Vasile Miriuță alesese să facă toate schimbările, iar acest detaliu i-a agravat situația medicală. După aceea, Nemec n-a mai vrut să riște să intre mai devreme, dorind să urmeze cu sfințenie programul de recuperare.

Condiție: doar un meci

Slovacul a început deja antrenamentele normale alături de coechipierii din Ștefan cel Mare. Dar ar putea intra în calcule abia după ce revine din celălalt capăt al lumii, la meciul de campionat cu Juventus Colentina, de pe 31 martie. Oricum, înainte de a pleca spre Thailanda, din discuțiile avute între fotbalist și staff-ul roș-albilor a rămas ca atacantul să nu riște încă. "Nu va juca în primul meci, ci abia în al doilea, finala mare sau mică a turneului", au transmis dinamoviștii. Mâine, Slovacia va întâlni Emiratele Arabe Unite, iar duminică va evolua fie cu țara gazdă, fie cu Gabon, echipa lui Pierre-Emerick Aubameyang.

Adam Nemec, 32 de ani, termină contractul în vară cu Dinamo, și s-a vorbit de o posibilă revenire a sa la Zilina.

6 goluri și 3 assist-uri a reușit Nemec pentru Dinamo în această ediție în 27 de meciuri

13 goluri și 4 pase decisive a reușit atacantul slovac pentru "câini" în primul sezon petrecut la Dinamo, 2016/2017, în 31 de partide

11.000 €este salariul lunar al atacantului

AMINTIRI: Cireșele l-au eliminat din Bundesliga

Apropiații lui Nemec susțin că atacantul e un tip ghinionist. Și dau ca exemplu un episod care l-a retrogradat de la Kaiserslautern la echipa a doua a clubului din Bundesliga, după un sezon bun în prima divizie germană.

Atunci, după doar un antrenament al pregătirii de vară, Adam a vrut să culeagă niște cireșe din copacul aflat în propria grădină și s-a lovit rău de tot! S-a ales cu o comoţie, două coaste rupte şi o fractură de claviculă ce a necesitat o operaţie. A pierdut trei luni, a forțat revenirea apoi, după care a ajuns la formația secundă, urmând ulterior un traseu descendent, ajungând la Ingolstadt, Union Berlin, New York City și Willem II, până să semneze cu Dinamo.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
chris_bu67
chris_bu67  •  21 Martie 2018, 22:12
Postat de khal_37 pe 21 Martie 2018, 20:02

Este si normal. Orice jucator de o certa valoare si sanatos la cap nu ar mai juca la rinamo faliment.

îl vrei la *** ***nu va veni,nu vrea să fie a 5 spiță în ioropa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  21 Martie 2018, 20:02

Este si normal. Orice jucator de o certa valoare si sanatos la cap nu ar mai juca la rinamo faliment.

fangigi
fangigi  •  21 Martie 2018, 17:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează