FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV De la măturător la "Regele locuințelor" » Dezvăluiri INCREDIBILE despre noul investitor de la CFR Cluj: merge cu elicopterul la muncă și "a vândut apartamente de 350 de milioane de euro"!

FOTO: brasovromania.net
FOTO: brasovromania.net

Articol de GSP - Publicat joi, 24 mai 2018 09:17

CFR Cluj se poate întări la nivel înalt cu Simon Maurer, numărul 1 în imobiliare din Transilvania.

Surse GSP.RO din lumea fotbalului afirmă că s-ar putea produce schimbări majore în această vară la clubul care tocmai a câștigat al 4-lea titlu din istoria grupării. La toate nivelurile. Începând de sus și până la antrenori, nu mai vorbim de jucători.

Cea mai importantă mutare, dacă se va produce, ar putea fi reprezentată de sosirea la club a omului de afaceri Simon Maurer! Unul dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari din țară, bărbatul de 51 de ani este dorit la CFR Cluj de către Neluțu Varga, patronul campionilor.

Sas la origini, Maurer are afaceri în același domeniu cu Varga. Maurer a început să-și clădească propriul imperiu imobiliar tocmai în Cluj Napoca, după care s-a extins în toată Transilvania, în special în Brașov și în Sibiu. Acum, revine în orașul capitală a Ardealului pentru a controla piața imobiliară alături de Varga. Iar acesta din urmă dorește să-l atragă financiar la echipa lui.

"Maurer va reveni în Cluj pentru a construi mii de apartamente pe terenurile lui Neluțu. Și Varga vrea să-l aducă la club, mai ales că va crește nivelul salarial. Se va ajunge din nou la salarii de 20.000-25.000 de euro pe lună pentru mulți dintre jucători, se dorește aducerea a 5 fotbaliști de clasă pentru a se forța accederea în grupele Champions League și câștigarea unui nou titlu de campioni. Există o informație, care circulă în mediile de afaceri din Brașov, că numai în acest oraș ar fi vândut apartamente în toți acești ani de 350 de milioane de euro", au spus sursele GSP.

200.000.000 €este cifra afacerilor companiei lui Maurer

PORTRET: De la măturător la "Regele locuințelor"

- Maurer s-a născut într-un sat de lângă Sighișoara, a plecat în Germania în 1983, împreună cu familia, după care s-a întors, 25 de ani mai târziu, ca să devină antreprenor în România.

- A "rupt" pe timpul crizei economice, vânzând peste 2.000 de locuințe. A ajuns să fie supranumit "Regele locuințelor", fiind cel mai mare dezvoltator imobiliar din Transilvania. "Am profitat de criză. Dacă înainte se construiau apartamente foarte mari şi foarte costisitoare, eu am adaptat proiectele de locuinţe construind apartamente cu suprafeţe mai mici şi foarte accesibile", a explicat el pentru businessmagazin.ro.

- În 2015, a vrut să cumpere FC Brașov de la Ioan Neculaie și-a pus o condiție ieșită din comun, conform monitorulexpres.ro: "Dacă va fi dispus să-mi dea clubul, sunt niște condiții. Eu sunt adventist de religie, iar sâmbăta nu lucrez. Începând cu vineri seară, de la apusul soarelui, și până sâmbătă seara, la apusul soarelui. Dacă cei de la FRF ar fi de acord să-mi respecte sâmbăta, iar echipa să-și dispute meciurile vineri până apusul soarelui sau sâmbăta după apusul soarelui. Sau în oricare altă zi, nu ar fi nicio problemă".

- Se deplasează frecvent cu elicopterul personal

- A studiat în Germania vreme de 3 ani în cadrul unei școli profesionale. A învățat tâmplăria. Acolo a avut diverse servicii pentru a strânge bani. Inclusiv să măture scări de bloc, grădinar, tâmplar, muncitor și șef într-un departament de cosmetice! 

Invitat să preia Dinamo

Anul trecut, Maurer a fost îmbiat să preia Dinamo de la Ionuț Negoiță! Cel puțin așa susțin surse din lumea fotbalului. Doar că discuțiile s-ar fi întins prea mult și în final nu s-a concretizat nimic. Ulterior, omul de afaceri a comentat pentru Monitorul Expres: "Prin toamnă, am fost sunat de Dani Coman, cu care sunt bun prieten, și mi-a spus că este cu Adrian Mutu, iar acesta mi-a transmis că Dinamo e de vânzare. Atât și nimic mai mult! Nu s-a pus problema să preiau Dinamo".

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (13)
1461177693935533
Sorin Gane  •  25 Mai 2018, 23:09

Precis nu e vreo ruda de-a lui ION GHEORGHE MAURER -- fost apropiat al lui CEAUSESCU pe vremuri ?

1714142445335134
Gerhard Krauss  •  25 Mai 2018, 18:56

Stimati romani,nu veniti in Germania sa maturati, fiindca nu toti sunt alesi sa ajunga din senin constructori de locuinte, asa fara cheag de milioane de la sfinti. Daca s-ar sti tot adevarul,ca toti am muncit (cinstit) zeci de ani,cu ce ne-am ales,cu o pensie care se termina in 26 ale lunii, ca fiecare. Acesta-i adevarul, restul stie Domnul....

113057495799230
Dorin Dorin  •  24 Mai 2018, 23:04

unul a luat o oaie si un berbec si au facut pui apoi doua oi si doi berbeci au facut pui si tot asa pana a aparut fcsb-ul !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează