FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÂRGU MUREȘ

EXCLUSIV Decizie importantă luată la un club din play-out! Ce se va întâmpla la ultimele 5 meciuri din acest sezon

Articol de GSP - Publicat joi, 11 mai 2017 16:35

Cu doar 13 puncte după 9 etape și șanse aproape de 0 de a se mai salva de la retrogradare, ASA Târgu Mureș își creionează proiectul pentru sezonul viitor din Liga a 2-a. 

Mureșenii vor o reconstrucție generală și să revină după doar un an în Liga 1. Până atunci, la Mureș a avut loc o ședință în care jucătorilor li s-a propus prelungirea înțelegerilor. 

Mulți dintre ei n-ar fi acceptat această propunere și au primit acceptul conducerii de a pleca la alte cluburi, dacă au oferte, fără să existe vreo pretenție. 

"Nu a fost exclus nici un jucător. Li s-a spus că pot negocia cu oricine dacă nu vor să rămână în Liga a 2-a la ASA. Au fost discuții amicale. Toți jucătorii au până în vară contracte. 

Cine vrea să rămână cu noi, foarte bine. Noi vrem să vedem cine vrea să rămână lângă noi. Am început deja discuții cu alți fotbaliști. Domnul Ganea va decide care vor mai juca și care nu. 

Ce este sigur e că în cele 5 meciuri care ne-au rămas vrem să promovăm tineri. Să vedem care pot face față și care nu. Vrem să vedem și rezervele noastre, jucători de la echipa a 2-a. Să vedem pe ce ne putem baza în Liga a 2-a", a zis Cristian Chertes, directorul general al ASA-ului pentru GSP.ro. 

Rămâne Ganea! 

Intențiile de revenire în Liga 1 la ASA par să fie cât se poate de serioase, iar din acest motiv conducerea clubului vrea să continue și din vară cu Ionel Ganea

"Din discuțiile pe care le-am avut pot să vă spun că Ionel Ganea va continua. N-am făcut încă actele, dar din ce am vorbit așa este. 

Dânsul vrea să continue cu noi, dar și noi cu el. Acum vom vedea, documentele încă nu s-au făcut. Să treacă aceste 5 jocuri și vedem. 

Planul de reconstrucție va începe de la meciul cu FC Botoșani din această etapă", a mai zis Cristian Chertes. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
983732924972315
Soos Vilmos  •  11 Mai 2017, 19:59

Acest plan de reconstructie in ultimele 5 etape inseamna de fapt cedarea punctelor celor care stiu sa cotizeze.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close