FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Decizii radicale luate de cuplul "Vamă"-Rednic » Patru nume grele sînt OUT de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2015 09:50

Dinamo n-a avut deloc un sezon prea bun și, deși președintele Dinu Gheorghe anunța la venirea sa în Ștefan cel Mare că abia în ultimele etape vor evolua lotul, lucrurile nu stau chiar așa.

Însă sursele Gazetei au susținut că acesta știa încă de cînd a venit ce jucători vor pleca. Unul dintre jucătorii care ar dori să rămînă, însă e forțat să plece este Valentin Lazăr. Fotbalistul n-a mai fost primit în ultimele zile la antrenamentele primei echipe, iar motivul oficial este o accidentare.

Cosmin Matei, 23 de ani, și Marius Alexe, 25 de ani, au fost și ei informați că ar fi mai bine să-și găsească noi angajamente. Marius Niculae este ultimul de pe această listă, însă în cazul atacantului, acesta a dorit să-și ia o vacanță, declarînd că-și dorește o ultimă experiență în străinătate.

Conform unor surse, și în cazul lui Niculae adevărul ar fi altul. "Săgeată" ar fi dorit să mai joace un an pentru "cîini", dar a aflat că nu face parte din planurile de viitor ale cuplului "Vamă"-Rednic.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (101)
10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  26 Mai 2015, 12:19

de câte ori a tot plecat şi a revenit (cu primă de instalare, ifose şi tot tacâmul) musiu marius niculae-spaima vestiarului_

valii_sv
valii_sv  •  26 Mai 2015, 10:05

Lazar si Matei doar pacalesc fotbalul de cateva luni ! Au fost laudati prea mult la un moment si probabil acum sufera de vedetism ! Boala grea in fotbalul romanesc ! Alexe poate ajuta Dinamo in sezonul viitor ! S-a vazut o schimbare in bine in jocul lui de cand a venit Rednic ! Marius Nicolae nu prea mai poate ! Are si el o varsta ! Pacat de Elhamed si Bunoza ca nu mai pot continua cu Dinamo ! In rest bafta cuplului Vama-Rednic in constructia unui Dinamo puternic !

824567230951106
Romanov Ioan  •  26 Mai 2015, 07:50

lazar,matei,alexe,au avut destul timp sa demonstreze ce si cat pot;ajunge!

Vezi toate comentariile (101)
Comentează