FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Declarații explozive ale lui Șumudică: "Doar cu mine antrenor mai câștigă Dinamo campionatul!"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de - Publicat joi, 08 martie 2018 19:47

Marius Șumudică, în prezent în Turcia, la Kayserispor, a vorbit pentru GSP.ro despre situația dramatică în  care a ajuns Dinamo și vine cu un verdict tranșant.

" Dinamo va mai lua campionatul atunci când o voi antrena eu! Am spus-o dintotdeauna, spre deosebire de Steaua, nu aș avea probleme să antrenez la Dinamo. Cred că m-aș înțelege cu fanii", a spus tehnicianul de 47 de ani, care nu a ezitat niciodată să-i laude pe suporterii dinamoviști, în ciuda trecutului său rapidist.

Șumudică a declarat și că nu vânează postul lui Bratu, căruia i-a urat mult succes în "Ștefan cel Mare": "Îmi doresc din suflet ca Florin Bratu să aibă succes la Dinamo si să ducă echipa acolo unde îi e locul, sus de tot. Un brand ca Dinamo nu are voie să fie unde e acum".

În octombrie 2016, pe vremea când Ioan Andone era antrenor la Dinamo, Șumudică a fost la un pas să preia banca tehnică a "câinilor", dar șefii roș-albilor nu s-au înduplecat să achite clauza de reziliere a "Fălcosului" și a lui Șumudică, la acea vreme la Astra. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  09 Martie 2018, 13:24

DUTE LA DINAMO 2 SAU LA RAPIDUL PE CAREL IUUUBBBEEESTI DE MORI CATE FRANI AI PUS FCSB ului SI TOT NU PUPI ECHIPA

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  09 Martie 2018, 13:23

DUTE LA DINAMO 2 SAU LA RAPIDUL PE CAREL IUUUBBBEEESTI DE MORI

mannecken
mannecken  •  09 Martie 2018, 11:12

Doar Dinamo Bucuresti, doar Marius Sumudica, doar Retrogradarea.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează