FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Declarații tari înainte de Dinamo - Craiova: "Andone și Rednic făceau antrenamente într-un ritm foarte lent. Acum jucătorii au agresivitate!"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 martie 2017 00:00

Fostul mare atacant al lui Dinamo, Ionel Augustin, 61 de ani, a acceptat să analizeze pentru Gazeta de duminică meciul de diseară, cu Craiova, şi să dezvăluie care este secretul performanţelor foarte bune ale "câinilor", cu Cosmin Contra pe bancă.

Augustin spune că noul antrenor al lui Dinamo a adus un nou stil de pregătire faţă de predecesorii săi: "Nu am nimic cu Ando, Doamne fereşte!, dar atât el, cât şi Rednic făceau antrenamente într-un ritm foarte lent, care relaxa jucătorii.

La Contra e diametral opus, i-am văzut şedinţele de pregătire şi mi se pare incredibil ce face. Absolut toate exerciţiile pregătite sunt făcute în regim de mare viteză şi agresivitate. D-aia fotbaliştii încep să fie agresivi şi în meciurile oficiale".

Interviu complet, în care gloria roș-albilor vorbește despre partida cu oltenii și despre ce așteptări are de la echipă, poate fi citit în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
titiduru22
titiduru22  •  19 Martie 2017, 16:22
Postat de Cristian Florea pe 19 Martie 2017, 09:49

agresivitatea ,dintotdeauna caracterizeaza echipa de fotbal dinamo bucuresti.in ultimul meci jucat trebuiau eliminati vreo 2 dinamovisti in prima jumatate de ora contra craiovei.

Ei doi , vreo 4-5 ce draq !!!

para.para
para.para  •  19 Martie 2017, 15:23
Postat de corectu pe 19 Martie 2017, 07:21

Tamas gafeaza din nou ,lasand echipa in 10.Ma bucur ca va lipsi cel putin 2 meciuri.Daca se juca 11 contra 11 Steaua castiga.Din nou se zicea ca a fost blat.In prima repriza a fost penalty la Coman.Dar Coman a fost in ofside. Nesemnalizat.Sa fie clar ca Tamas si Gnohere n-au ce cauta la Steaua.

Bai gigi, vezi ca ai gresit articolul. Aici se vorbeste de dinamo, pagina lui fcsb e in alta parte.

jony1973
jony1973  •  19 Martie 2017, 10:59

In completare ar trebui sa-i puna pe doar jumatate de teren 11-11 sa invete sa paseze rapid pe spatii mici, in criza de timp.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează