FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - FCSB

EXCLUSIV Delegare cu scandal la derby-ul Universitatea Craiova - FCSB! Omul împotriva căruia oltenii au cerut sancțiuni dure va fi la tușă la meciul de mâine! Ce pregătesc șefii gazdelor

Articol de - Publicat sambata, 28 octombrie 2017 16:55

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc duminică, de la ora 20:45, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.  Istvan Kovacs este arbitrul care va conduce acest meci care se anunță nu doar un derby al etapei, ci unul pentru titlul din Liga 1.

Acesta va fi ajutat la tușe de Vasile Marinescu (București) și Ovidiu Artene (Vaslui). Cu Marinescu, oltenii nu au amintiri deloc plăcute.

"Leii" chiar au cerut excluderea sa din arbitraj după articolul din Gazetă de după meciul pierdut la CFR Cluj, scor 1-2. A acordat atunci un penalty contestat din care ardelenii au câștigat.

Cel care a influențat decisiv meciul CFR Cluj - Craiova 2-1, e nașul lui Cornel Cernea, antrenorul cu portarii de la CFR.

Nu doar că acesta n-a fost sancționat, ba chiar a mai fost delegat la CFR - Botoșani, iar acum va fi la tușă la meciul Craiova - FCSB. Asta în ciuda faptului că oltenii au cerut să nu mai fie delegat și au luat în calcul excluderea.

Mai mult, Craiova va înainta o cerere oficială la CCA pentru ca Vasile Marinescu să fie schimbat de la acest meci. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
100002473541087
Danut Ognean  •  28 Octombrie 2017, 22:14

brigada pro-fcsb-ista kovacs a declarat singur ca e fcsb-ist! rusineeeee

khal_37
khal_37  •  28 Octombrie 2017, 20:35
Postat de davidblack pe 28 Octombrie 2017, 18:39

Inca un prost care nu a aflat ce au decis judecatorii ...daca il intreb unde este marca stelei ..zice ce este la becali la palat buhahahaha ..

Judecatorii au mai decis ca anghelache constantin nu a fost securist si desi sunt dovezi de necontestat in aceasta privinata( http://www.hotnews.ro/stiri-esential-17058256-face-fostul-securist-constantin-anghelache-dupa-revolutie-sef-dinamo-asociatul-lui-mircea-lucescu-administrator-presa-intermedieri.htm / https://www.flux24.ro/omul-cheie-al-conturilor-securitatii-secretul-afacerilor-fratiilor-robert-si-ionut-negoita/ https://www.flux24.ro/omul-cheie-al-conturilor-securitatii-secretul-afacerilor-fratiilor-robert-si-ionut-negoita/), ca ponta, dragnea, olguta vasilescu, iliescu, sebastian ghita, robert si ionut negoita, tariceanu, rovana plumb, gabriela firea etc etc sunt ingeri inocenti, ca padurile pot fi taiate cand vor muschii celor de la psd, ca csu craiova este continuatoarea de drept a Universitatii Craiova prin urmare i-a dat si palmares, si vestitul leu, si istorie si traditie si satdion de 66 de milioane de euro gratis dar...UEFA nu recunoaste aceasta mizerabila inscenare a justitiei corupte. Vestita justitie care a decis ca dinamo sa nu plateasca din cei 5,5 milioane de euro datorate ANAF-ului( instrumentul principal al statului pentru recuperarea banilor de la datornici si rau platnici!) decat 3,7%...despre ce justitie vorbim aici ma nomenclaturistule rosu...

925045514183782
Montolivo Grig  •  28 Octombrie 2017, 18:59
Postat de satyricon pe 28 Octombrie 2017, 18:28

Tocmai asta e problema, ca arbitreaza si fura in liga 1. Si FCSB este Steaua.

Pentru prosti asa o fi,nu stiu cum e.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează